5 juni 2018

Ipswich Town voetbalshirts 2018-2019

Ipswich Town en adidas hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de Engelse club de Championship. FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2018-2019. Ipswich Town eindigde afgelopen seizoen op een twaalfde plek op het tweede niveau van Engeland. Dit betekent dat de club dit seizoen opnieuw in de Championship acteert. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue. De club en adidas zijn sinds 2014 partners van elkaar en afgelopen maand werd de samenwerking verlengd tot en met 2022. Alles weten over het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Ipswich? Check hieronder de details!

Ipswich Town thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Ipswich Town thuisshirt voor 2018-2019 is een combinatie van alle clubkleuren van de Engelse club, die in de jaren '80 furore maakte. De body van het shirt is blauw en de mouwen van het tenue zijn wit. Deze mouwen worden afgesloten door een blauw/rode bies. De rode kleur is ook te vinden in de drie strepen van adidas over de mouwen en een subtiele lijn in de overwegend, witte, ronde hals. De rechter borst van het tenue is uitgerust met het adidas performance logo en de linker borst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor Magical VEGAS versiert het midden van het thuisshirt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met rode adidas stripes. De kousen zijn blauw met rode adidas strepen.

Ipswich Town uitshirt 2018-2019

Het Ipswich Town uitshirt voor 2018-2019 is gebaseerd op het adidas CONDIVO 18 template. Dit betekent dat het shirt dunne, horizontale lijnen bevat. Deze lijnen zijn twee tinten oranje. Het tenue is bovendien uitgerust met zwarte details. Deze komen terug in de crew neck en in de drie strepen van adidas. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje en voetbalsokken met zwarte details.

Check hieronder nog meer foto's van de shirts, waarin vanaf nu spelers als Knudsen, Bru, Chambers, Aghorn, Skuse McGoldrick en ander spelers schitteren.

Ipswich Town voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Ipwich Town voetbalshirts voor 2018-2019 kan je vooralsnog alleen bestellen in de online shop van de club. Wil je andere legendarische shirts uit de historie van de club kopen? Check het dan exclusief in deze SHOP!