31 mei 2017

Ipswich Town uitshirt 2017-2018

Na eerder al het nieuwe thuisshirt van de club bekend gemaakt te hebben, hebben adidas en Ipswich Town nu ook het nieuwe uitshirt van de club voor 2017-2018 bekend gemaakt. In dit shirt speelt Ipswich de uitwedstrijden in de Championship en FA Cup gedurende dit seizoen. Ipswich Town eindigde afgelopen seizoen op een zestiende plek, waardoor het opnieuw op het tweede niveau van Engeland gaat acteren. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt voor dit seizoen.

Ipswich Town uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Ipswich Town uitshirt voor 2017-2018 is geheel rood en bevat witte accenten. De witte accenten komen allereerst terug in de brede v-hals. Hierdoor heeft het nieuwe shirt van IPSWICH een echt jaren '70 design. De zijkanten van het shirt bevatten witte strepen van adidas en ook ter hoogte van de schouders bevindt zich een subtiele witte lijn. De linker borst bevat het logo van de club en de andere borst is uitgerust met het embleem van adidas. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2014 de tenues van de Engelse club en hoofdsponsor Marc Evans versiert het midden van het shirt. Het nieuwe Ipswich Town uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn overwegend rood met witte details. Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Ipswich Town tenues uitgerust met de adidas performance of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Ipswich Town thuisshirt voor 2017-2018. 

Ipswich Town voetbalshirt kopen

De nieuwe Ipswich Town shirts voor 2017-2018 zijn vooralsnog alleen te koop via de clubshop van de Engelse club. Mocht je zelf niet in staat zijn om het shirt te kopen, stuur ons gerust een e-mail en wij helpen je daarbij. Andere voetbalshirts van Engelse clubs scoor je in deze winkel. En andere voetbalshirts van adidas scoor je exclusief in deze SHOP!