8 mei 2017

Ipswich Town thuisshirt 2017-2018

Championship club Ipswich Town heeft het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018 uitgebracht. Vandaag maakten de club en kledingsponsor adidas het nieuwe shirt bekend, dat gedragen wordt in de Championship en FA Cup thuiswedstrijden in Portman Road gedurende komend seizoen. Het nieuwe tenue van ''The Blues'' is geïnspireerd door de tenues van de club in de jaren '80. Vooral 1981 was voor de Engelse club een succesvol jaar. Dit seizoen won de club namelijk de UEFA Cup. In de finale werd AZ eerst met 3-0 verslagen. Vervolgens verloor de club met 4-2, waardoor de totale eindstand 5-4 in het voordeel Ipswich. Nederlander Frans Thijssen scoorde één van de doelpunten voor Ipswich tijdens zowel de eerste als tweede wedstrijd. Andere sterren van dit elftal waren Arnold Mühren, Paul Mariner en Eric Gates. Genoeg over de geschiedenis, check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt.

Ipswich Town thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe shirt van Ipswich Town wordt gekenmerkt door de horizontale blauwe banen over het shirt. Verder is het shirt ook uitgerust met witte details. De witte details komen vooral terug in de brede v-hals en de brede bies aan de onderkant van de mouwen. Bovendien zijn de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het shirt wit. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2014 de tenues van de Engelse club en staat met het performance logo bovendien op de rechter borst. De linker borst is uitgerust met het logo van de club, terwijl hoofdsponsor Marc Evans op het midden van het shirt staat. Het nieuwe Ipswich Town tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. De kousen zijn ook overwegend wit met blauwe details. Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Ipswich Town tenues uitgerust met de adidas performance of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check nu ook het nieuwe Ipswich Town uitshirt. 

Ipswich Town voetbalshirt kopen

De nieuwe Ipswich Town shirts voor 2017-2018 zijn vooralsnog alleen te koop via de clubshop van de Engelse club. Mocht je zelf niet in staat zijn om het shirt te kopen, stuur ons gerust een e-mail en wij helpen je daarbij. Andere voetbalshirts van Engelse clubs scoor je in deze winkel. En andere voetbalshirts van adidas scoor je exclusief in deze SHOP!