3 juni 2021

Ipswich Town thuisshirt 2021-2022

Ipswich Town en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe Ipswich Town thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Ipswich Town de League One, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Portman Road gedurende 2021-2022. Ook dit seizoen is adidas verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe Ipswich Town tenues. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds de zomer van 2018. Vanaf dit seizoen heeft Ipswich een opvallende, nieuwe shirtsponsor.

Vanaf 2021-2022 prijkt het logo van de nieuwe clubtour van fervent Ipswich Town fan en zanger Ed Sheeran op het midden van de Ipswich Town tenues. Het logo op het nieuwe tenue betreft het +-=:x logo. Verder heeft het Ipswich Town tenue een standaard design. Het tenue is namelijk geïnspireerd door een standaard template van adidas. Het voetbalshirt is blauw en bevat een design van dunne, blauwe pinstripes. Daarnaast is het tenue uitgerust met witte details. De ronde hals bevat een witte band en ook de band aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleur. De adidas strepen staan dit jaar op de schouders van het tenue in het wit. Op de rechterborst prijkt het logo van adi en de linkerborst bevat de badge van de club, inclusief drie sterren. Deze sterren verwijzen naar het winnen van de drie belangrijkste prijzen uit de historie van de club: de FA Cup (1978), de UEFA Cup (1981) en het kampioenschap (1962). Op de achterkant van de Ipswich Town tenues staat dit jaar ook weer een eerbetoon aan de zorg. Het Ipswich Town thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. De kousen zijn blauw met aan de bovenkant een donkerblauwe band met daarin zilveren adidas strepen.

Alle adidas tenues bevatten dit jaar de AeroReady technologie. Deze technologie is verwerkt in de stof van de tenues en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Parrott, Norwood, Chambers, Wilson, Judge, Harrop en nog meer spelers. 

Ben je op zoek naar een Ipswich Town voetbalshirt? Check het dan in deze winkel! 

Ipswich Town voetbalshirts 2021-2022