Het nieuwe Inter Milan uitshirt 2012-2013 is officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor Nike en de Italiaanse club. Eerder lekte dit shirt al via verschillende social media uit. Het nieuwe Inter Milan uitshirt is overwegend rood en bevat een een ronde hals. Verder wordt het nieuwe Internazionale uitshirt gekenmerkt door de blauwe en zwarte baan op de onderkant van de mouwen. Dit zijn de clubkleuren van Inter Milan. De rechter borst van het nieuwe Inter Milan uitshirt is voorzien van de swoosh van Nike en de andere borst is voorzien van het logo van Inter Milan met daarboven een kampioensster. Deze kampioensster verwijst naar de meer dan tien behaalde kampioenschappen van Italie. Inter Milan is namelijk 18 keer kampioen van Italie geworden.

Aan de binnenkant van de kraag staat bovendien de naam van de club en de leus: ''Inspirato Al Biscione Simbolo Di Milano''. Ook de achterkant van het shirt bevat de naam van de club: ''Inter''
De nieuwe Inter Milan uittenues 2012-2013 worden gecompleteerd door een rood voetbalbroekje, waarop het logo van de club en Nike staan. De kousen zijn bovendien overwegend rood en zijn voorzien van een zwarte en blauwe baan. Check hieronder de foto's van het Inter Milan uitshirts 2012-2013. Deze kan je vanaf medio Juli 2012 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe thuisshirts, trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts en andere merchandising. Officiële printing is ook mogelijk!

Koop het hier!

Inter Milan Shirt Uit 2013-2014

Inter Milan uitshirt 2012-2013