5 augustus 2011

Inter Milan uitshirt 2011/2012

Het Inter Milan uitshirt voor het seizoen 2011/2012 is officieel bekend gemaakt. Het shirt heeft hetzelfde design als het thuisshirt en is gebaseerd op de shirts van Inter Milan gedurende het seizoen 1964/1965, het seizoen waarin Inter Milan de Scudetto, de Europa Cup I en de Wereldbeker won. Het uitshirt van Inter Milan is overwegend wit en wordt verder gekenmerkt door de blauwe en zwarte diagonale banen, welke van de linkerschouder naar de onderkant van het shirt lopen. Deze banen worden op het midden van het shirt onderbroken door hoofdsponsor Pirelli. Deze banen kwamen overigens ook al terug in andere shirts van Inter Milan uit de jaren '50 en '60.

Het retrodesign van het shirt is ook terug te vinden in de kraag. Het shirt bevat namelijk een retro achtige opstaande zwarte polokraag, inclusief twee knoopjes. De onderkant van de kraag is wit. Op de achterkant van het shirt onder de kraag staat ''INTER'' en binnen in de kraag staat de iconische Milanese vlag, welke gekenmerkt wordt door het rode kruis op een witte achtergrond. Op de rechterborst van het shirt staat het logo van teamkledingsponsor Nike en de andere borst bevat het logo van Inter Milan met daarboven een gouden ster, welke verwijst naar de meer dan 10 (18) behaalde kampioenschappen.

 

Het Inter Milan uittenue 2011/2012 wordt gecompleteerd door een witte broekje met een blauwe strip aan de zijkanten en witte kousen, waarop ook weer ''INTER'' staat. Check hieronder de foto's van het nieuwe Inter Milan uitshirt en tenue 2011/2012. Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!

 

 

Inter Milan thuisshirt 2011/2012 2