Het nieuwe Inter Milan thuisshirt voor het seizoen 2012-2013 is officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor NIKE en de club uit Milaan. In dit voetbalshirt speelt Inter Milan de Serie A thuiswedstrijden gedurende het seizoen 2012/2013 in het Giuseppe Meazza Stadion . Het nieuwe thuisshirt van Inter Milan wordt geklenmerkt door de drie brede blauwe verticale banen en twee zwarte verticale banen over de voorkant van het shirt. Verder is het Inter Milan voetbalshirt voorzien van een ronde zwarte kraag en zwarte mouwen. Op het midden van het voetbalshirt staat het logo van hoofdsponsor Pirelli en de rechter borst is voorzien van de swoosh van Nike.

De andere borst bevat het logo van Inter Milan met daarboven de gouden kampioensster, welke verwijst naar de meer dan 10 (18) behaalde kampioenschappen. Aan de binnenkant van de kraag staat bovendien de naam van de club en de leus: ''Inspirato Al Biscione Simbolo Di Milano''. Ook de achterkant van het shirt bevat de naam van de club: ''Inter''

De nieuwe Inter Milan tenues 2012-2013 worden gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje, waarop het logo van de club en Nike staan. De kousen zijn bovendien geheel zwart. Check hieronder de foto's van het Inter Milan voetbalshirts 2012-2013. Deze kan je vanaf medio Juli 2012 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe uitshirts, trainingspakken, trainingsshirts, retro shirts en andere merchandising. Officiële printing is ook mogelijk!

Koop het hier!

Inter Milan thuisshirt 2013-2013

Inter Milan thuisshirt 2012-2013