Het nieuwe Inter Milan thuisshirt voor het seizoen 2011/2012 is door onze collega's van footballshirtculture.com uitgelekt. Het lijkt erop dat het nieuwe Inter Milan shirt hetzelfde design krijgt als het Frankrijk thuisshirt van Nike, welke gekenmerkt wordt door de retro look en de opvallende kraag. De zwart/blauwe kraag is namelijk vierkant, heeft een open V-hals en bevat knoopjes. Ook staat aan de binnenkant van de kraag het Sint George embleem, welke afkomstig is van de Milanese vlag. Verder bevat het nieuwe Inter Milan shirt meerdere verticale banen dan het thuisshirt van het seizoen 2010/2011. Op het shirt van volgend seizoen staan er maar liefst vijf verticale blauwe banen op de voorkant van het shirt.

Op de linkerborst staat het logo van Inter Milan met daarboven een gouden ster. Deze gouden ster verwijst naar de meer dan 10 (18) behaalde kampioenschappen van Italië. Op de andere borst staat de Nike swoosh. Op de uitgelekte versie van het nieuwe Inter Milan shirt is hoofdsponsor Pirelli nog niet te zien. Deze komt op het midden van het shirt te staan.

 

Check hieronder de foto van het nieuwe Inter Milan thuisshirt 2011-2012. Wanneer dit shirt officieel bekend gemaakt wordt, zullen wij hierover weer berichten. Het shirt kan je in ieder geval binnen een aantal maanden kopen in de voetbalshop van Subside Sports.