Houston Dynamo uitshirt 2022-2023

The BAYOU CITY KIT! Dit is de naam van het nieuwe Houston Dynamo uitshirt 2022-2023, dat vandaag officieel gepresenteerd werd door adidas en de Amerikaanse voetbalclub. In dit nieuwe tenue speelt ''Dynamo'' de Major League Soccer en beker uitwedstrijden in 2022 en 2023. De club uit Houston speelt ook dit jaar weer in de Western Conference. De club van trainer Wilmer Cabrera draagt dit jaar hetzelfde thuisshirt als vorig seizoen, namelijk het Houston Dynamo thuisshirt 2021-2022. Adidas is opnieuw verantwoordelijk voor het design en de productie van het nieuwe tenue. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs.

Houston Dynamo uit shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe Houston Dynamo uitshirt 2022-2023 bouwt voort op het eerbetoon aan de Houston bayous en het nieuwe logo van de club. Het monogram in het logo van de club is geïnspireerd door de wateren die door Houston stromen (Bayou) en de vorm van het logo is geïnspireerd door de originele stadsindeling met zes wijken. Het Houston Dynamo uitshirt is overwegend donkergrijs en bevat een all-over print in het grijs/donkerblauw. Deze print moet het zogenaamde bayou systeem voorstellen. Verder is het uittenue afgewerkt met witte en oranje accenten. De adidas strepen op de schouders en een lijn in de ronde hals zijn wit en de lijn aan de onderkant van de mouwen is oranje. Ook aan de binnenzijde van de ronde hals bevindt zich een oranje band met daarin de tekst: ''H-TOWN HOLD IT DOWN.'' Het voetbalshirt bevat ook nog verschillende andere details. De onderkant van het voetbalshirt bevat een speciale badge in de vorm van het clublogo met daarin de tekst: ''The Bayou City.'' De badge van de club op de linkerborst betreft en monochroom logo. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt: grijs/oranje. Boven het logo staan twee zilveren sterren, welke verwijzen naar de gewonnen MLS cups van 2006 en 2007. De linkermouw bevat de officiële Major League Soccer badge. Ook deze badge heeft dezelfde kleuren als het tenue en is grijs/oranje. Op de rechterborst prijkt het logo van adidas in het wit en op het midden van het uitshirt staat sponsor MD Anderson Cancer Center. Het Houston Dynamo uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het uittenue van ''Orange Crush.''

Zoals alle adidas tenues zijn de voetbalshirts van Houston Dynamo uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Houston Dynamo uitshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Quintero, Carrasquilla, Hadebe, Ferreira, Ceren, Joe Corona, Parker en nog meer spelers.

Houston Dynamo voetbalshirt kopen

De nieuwe adidas Houston Dynamo voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Amerikaanse club. Het tenue heeft een prijs van € 89,95 en is beschikbaar in de maten S, M, L, Xl en XXL. In deze webshops kun je alle MLS voetbalshirts laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Houston Dynamo voetbalshirt in deze winkel! 

of in deze SHOP

Houston Dynamo uitshirt 2022-2023

Houston Dynamo uitshirt 2022-2023