12 februari 2017

Houston Dynamo thuisshirt 2017-2018

En ook dit weekend zijn er weer een aantal nieuwe Major League Soccer voetbalshirts gelanceerd. Afgelopen vrijdag werd door adidas en Houston Dynamo het nieuwe thuisshirt voor 2017 en 2018 bekend gemaakt. In dit nieuwe shirt speelt Houston Dynamo de Major League Soccer wedstrijden in het BBVA Compas Stadion gedurende komende twee seizoenen. Adidas is van alle clubs in de MLS kledingsponsor en heeft voor Houston Dynamo een shirt met verschillende details gelanceerd. We bespreken het hieronder.

Houston Dynamo thuis shirt en tenue 2017-2018

Zoals altijd is het nieuwe Houston Dynamo voetbalshirt overwegend oranje en bevat het dunne horizontale zilveren lijnen over het shirt. Deze kleur wordt door adidas ''"Space City Blue" genoemd. Verder bevat het shirt ook witte details, welke terug komen in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de adidas trademark strepen over de schouders. De bies aan de onderkant van de mouwen bevat bovendien een subtiele zilveren lijn. Beide mouwen bevatten de officiële MLS badge. Deze badge is geheel in stijl van de clubkleuren van de club uit Texas en is zwart/oranje. Ook de onderkant van het shirt bevat een uniek detail. Hier is door adidas namelijk de vlag van Texas geplaatst. Een ander detail komt terug aan de achterkant van het voetbalshirt. Hier staat namelijk de leus van de club: ''FOREVER ORANGE.'' Op de borst prijken de logo's van adidas en de club. Boven het logo staan twee zilveren sterren, welke verwijzen naar de twee gewonnen MLS Cups in 2006 en 2007. Hoofdsponsor bhpbilliton versiert het midden van het shirt.

Houston -Dynamo -voetbalshirt -2017-2018

Het nieuwe Houston Dynamo thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten zilveren adidas strepen. De shorts bevatten ook de logo's van de club en adidas. De kousen zijn oranje met witte details. Check hieronder de foto's van de nieuwe tenues van Houston Dynamo, waarin vanaf nu sterren als Padilla, Beasly, Clark, Wenger, Elis en andere sterren schitteren. Zoals alle tenues van adidas zijn de tenues van Houston Dynamo uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer!

Houston -dynamo -shirt -2017

Houston Dynamo voetbalshirt kopen

Het nieuwe Houston Dynamo shirt voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2017 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Houston -dynamo -tenue -2017-2018

Forever -orange