Houston Dynamo uitshirt 2020-2021

Adidas en Houston Dynamo hebben vandaag het nieuwe Houston Dynamo uitshirt voor de seizoenen 2020 en 2021 bekend gemaakt. Dit gebeurde op een speciaal event ter ere van het 25 jarig bestaan van de Major League Soccer. In dit nieuwe uitshirt speelt de club uit Texas de MLS uitwedstrijden gedurende dit seizoen en volgend seizoen. Houston Dynamo eindigde vorig seizoen op een tiende plek in de Western Conference.

Houston Dynamo uit shirt en tenue 2020-21

Zoals ieder Major League Soccer tenue heeft het voetbalshirt van Houston Dynamo een speciale naam, het ''HTX 15'' jersey. Het nieuwe tenue is een verwijzing naar het eerste tenue van de club uit 2005. Dat is dit jaar 15 jaar geleden. Het nieuwe Houston Dynamo uitshirt voor 2020-2021 heeft wat weg van het Valencia uitshirt. Het tenue is namelijk een combinatie van zwart en oranje. De oranje accenten komen met name terug in de flitsende, zigzag strepen over de body van het tenue. Deze strepen zijn geïnspireerd door de strepen uit het logo van de club. Ook de drie strepen van adidas op de rechter schouder zijn oranje. De strepen staan iets anders op het tenue dan we gewend zijn. Meestal staan de strepen horizontaal op beide schouders, maar dit jaar staan de strepen verticaal op de rechter schouder. Daarnaast bevat het tenue een zogenaamde adidas EQT V-hals. Alle nieuwe Major League Soccer tenues bevatten deze EQT V-hals, welke geïnspireerd is door de adidas tenues van de jaren '90. De rechterborst van het tenue bevat het logo van adi in het wit en de andere borst is voorzien van het clublogo. Sponsor MD Anderson Cancer Center staat op het midden van het tenue. De onderkant van het uittenue bevat nog een speciaal detail. Hier prijkt de Lone Star Flag, wat de vlag van de staat Texas is. Verder bevatten de mouwen van het nieuwe Houston Dynamo tenue de nieuwe Major League Soccer badges. Deze badge betreft een embleem ter ere van het 25 jarig bestaan van de competitie en is in stijl van de kleuren van het Houston Dynamo uittenue: zwart/oranje dus.

Het nieuwe Houston Dynamo uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met oranje adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de kousen van het tenue. De nieuwe Houston Dynamo tenues zijn uitgerust met de nieuwe adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor ventilatie en een verbeterde vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Houston Dynamo tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Elis. Quioto, Manotas, Beasly, Ceren en andere spelers. Check ook het Houston Dynamo thuisshirt.

Houston Dynamo voetbalshirt kopen

Het Houston Dynamo adidas uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue heeft een prijs van € 89,95 en is beschikbaar in de maten S, M, L, Xl en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Houston Dynamo voetbalshirt in deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze winkel!