23 februari 2018

Houston Dynamo uitshirt 2018-2019

Houston Dynamo heeft afgelopen week het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2018 en 2019 gelanceerd. Dit nieuwe uitshirt is ontworpen door het Duitse sportmerk adidas. Adidas is de kledingsponsor van alle clubs in de Major League Soccer, hierdoor zijn zij verantwoordelijk voor het design van alle shirts waar de clubs in spelen. Houston Dynamo gaat in dit nieuwe shirt proberen de 3e titel van de club binnen te halen. Kledingsponsor adidas brengt komend seizoen geen nieuw thuisshirt op de markt. Dit betekent dat de club in thuiswedstrijden te bezichtigen is in het bekende oranje thuistenue. In dit tenue schittert de club tijdens de wedstrijden in het BBVA Compass Stadium. Dit stadion biedt plaats aan 22.000 enthousiaste fans die de club naar de overwinning schreeuwen. Afgelopen seizoen strandde de club uit Texas in de conference finals. Dit jaar is de club vastbesloten om een nog beter resultaat neer te zetten. De spelers van Houston Dynamo gaan dit resultaat behalen in een erg spectaculair nieuw uittenue. Benieuwd naar dit uittenue van Houston Dynamo? Check de details hieronder!

Houston Dynamo uit shirt en tenue 2018-2019

De Amerikaanse voetbalclub Houston Dynamo is komend seizoen te zien in een zwart/oranje uittenue. Dit nieuwe uitshirt is gebaseerd op het adidas EQT template. De basis van het shirt is zwart. In het midden is een grote oranje baan te zien. Deze baan bevat verschillende oranje tinten die van ligt naar donker lopen. Op de schouders van het shirt zijn de 3 bekende adidas strepen van het Duitse sportmerk te vinden. Adidas heeft gekozen voor een klassieke V-hals. Om deze hals loopt een oranje rand. Op de mouwen van het shirt is het logo van de club uit Texas te zien. Dit logo is in de kleuren oranje/ zwart, de clubkleuren van Houston Dynamo. Dat er veel oranje details terug te vinden zijn in het shirt van de club is niet opvallend. De bijnaam van de club uit Houston is ‘’Las Naranjas’’ dit betekent de sinaasappels en deze vrucht is natuurlijk ook oranje. Op de rechterkant van de borst is het logo van adidas te zien. Dit logo is wit van kleur. De linkerkant van de borst bevat het logo van de club. Boven dit logo prijken 2 sterren. Deze sterren symboliseren de 2 kampioenschappen van de club. Houston Dynamo is opgericht in het jaar 2005. In de eerste 2 seizoenen dat de club meedeed in de MLS werden ze meteen kampioen van Amerika, namelijk in 2006 en 2007. Dit jaar gaan de mannen van trainer Wilmer Cabrera proberen de 3e landstitel in de nog prille geschiedenis van de club te veroveren. Opvallend genoeg is het shirt niet voorzien van de hoofdsponsor. Waar bij het thuisshirt de naam bhpbilliton nog wel op shirt staat is deze van het uitshirt verdwenen. Net zoals bij ieder shirt van adidas is ook dit shirt uitgerust met de adidas Climalite Technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden in de Major League Soccer zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het tenue van Houston Dynamo wordt gecompleteerd door een zwarte broek en zwarte voetbalkousen.

Houston Dynamo voetbalshirt kopen

Op dit moment is het alleen mogelijk om het shirt van Houston Dynamo te kopen in de officiële fanshop van de Amerikaanse club. Het shirt wordt in Nederland medio maart verwacht. Wel is het mogelijk om andere shirts van clubs uit de Major League Soccer te kopen dit kan in DEZE WINKEL. Dit is inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van het shirt. Directe levering gegarandeerd!