19 februari 2016

Houston Dynamo uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Houston Dynamo uitshirt 2016 en 2017 is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Adidas. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Houston Dynamo de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende 2016 en 2017. Houston Dynamo en Adidas presenteren dit jaar geen nieuw thuisshirt. De club speelt in hetzelfde thuisshirt als in 2015. Dan het design van het nieuwe voetbalshirt.

Houston Dynamo uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Houston Dynamo uitshirt 2016 en 2017 is dit jaar geheel zwart en voorzien van oranje accenten. De oranje accenten komen terug in de drie v banen over de borst. Deze banen bevatten verschillende accenten oranje. Ook aan de binnenkant van de kraag komen de oranje accenten terug. Hierin bevindt zich een strip met de tekst: ''Forever orange''. Ook de Major League Soccer badge op de mouwen is uitgerust met oranje en zwarte aacenten. Verder bevat het shirt een zilveren ronde hals. Deze kleur komt ook terug aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Adidas staat op de rechter borst in het zwart en het logo van Houston Dynamo staat op de andere borst. Boven dit logo prijken twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de twee gewonnen kampioenschappen in 2006 en 2007. Hoofdsponsor bhpbillition versiert het midden van het shirt. De onderkant van het voetbalshirt van Houston Dynamo bevat nog een speciaal detail. Hier staat namelijk de vlag van de staat Texas. De achterkant van de kraag bevat ook nog de naam van de club. Het nieuwe Houston Dynamo uittenue 2016 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met oranje accenten. Check ook het thuisshirt waarin de club dit seizoen speelt

Het nieuwe Houston Dynamo voetbalshirt 2016 kan je vanaf maart/april 2016 kopen in de online shop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts van Major League Soccer clubs. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Houston -dynamo -voetbalshirt -2016

Houston -dynamo -uitshirt -2016