Houston Dynamo thuisshirt 2023-2024

Houston Dynamo en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe Houston Dynamo thuisshirt 2023-2024 gepresenteerd. Met het nieuwe tenue breng je bijna letterlijk het zonnetje huis. Het thema van het voetbalshirt is namelijk ''El Sol''. In het voetbalshirt speelt Houston Dynamo de Major League Soccer wedstrijden in 2023 en 2024. Dit voetbalshirt wordt dus twee seizoenen gedragen. Tijdens de uitwedstrijden in 2023 draagt Houston Dynamo het Houston Dynamo uitshirt 2022-2023. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs.

Houston Dynamo voetbalshirt 2023-2024 | El Sol

Het Houston Dynamo thuisshirt 2023-2024 is een eerbetoon aan de energie, het licht en de beleiding van de zon. Dit nieuwe voetbalshirt markeert een nieuw hoofdstuk voor de de tweevoudig Major League Soccer kampioen! Al vanaf 2006 is het voetbalshirt van Houston Dynamo oranje en dit jaar vormt daar geen uitzondering op. Dit seizoen heeft het tenue een fellere tint oranje, geïnspireerd door de felle zonnestralen en een hoopvolle toekomst. Het voetbalshirt bevat een all-over print van monogrammen, geïnspireerd door de strijdkreten van de supporters in het Shell Energy Stadium, wanneer zij met volle borst ''Texas is orange'' meezingen. Bovendien symboliseert deze print de ambitie van de club om het beste team van de staat Texas te zijn. Het voetbalshirt is verder uitgerust met zwarte accenten. De adidas trademark strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook het adidas performance logo op de rechterborst is zwart. Dit betreft het nieuwe adidas 3BAR logo. Dit logo bevat alleen nog maar drie diagonale blokken en wordt vanaf dit seizoen door het Duitse sportmerk op alle adidas tenues gebruikt. De linkerborst is uitgerust met het clublogo, inclusief twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de twee kampioenschappen (2006 en 2007). Op het midden van het tenue staat hoofdsponsor MD Anderson Cancer Center en de linkermouw bevat het logo van AppleTV. Dit logo staat op alle Major League Soccer voetbalshirts. De Major League Soccer badges op de mouwen hebben dezelfde kleurencombinatie als het voetbalshirt (oranje/zwart) en in de nek op de achterzijde van het tenue bevindt zich een graphic van de omtrek van de staat Texas met daarin de letters H en D (Houston Dynamo). De zijkanten van het Houston Dynamo voetbalshirt 2023-2024 zijn uitgerust met een zwarte band, welke doorloopt over de onderkant van de achterzijde van het tenue. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten oranje adidas strepen. De kousen zijn oranje met zwarte adidas strepen.

Zoals alle adidas tenues zijn de Houston Dynamo voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Houston Dynamo voetbalshirt kopen

De nieuwe adidas Houston Dynamo voetbalshirts 2023-2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Amerikaanse club. Het tenue heeft een prijs van € 89,95 en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze webshops kun je alle MLS voetbalshirts laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Houston Dynamo voetbalshirt in de officiële adidas SHOP

of in deze SHOP

Houston Dynamo thuisshirt 2023-2024

Houston Dynamo thuisshirt 2023-2024

Houston Dynamo thuisshirt 2023-2024

Houston Dynamo thuisshirt 2023-2024