Houston Dynamo thuisshirt 2019-2020

Houston Dynamo en adidas hebben het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt de club uit Houston zowel de Major League Soccer thuiswedstrijden in 2018 als in 2019. Thuishaven van de club is het BBVA Compass Stadium. Houstan Dynamo eindigde afgelopen seizoen op een negende plaats in de Western Conference. De club is in 2005 opgericht en won zowel in 2006 als in 2007 de MLS Cup. Dit seizoen draagt de club van manager Cabrera geen nieuw uitshirt. Het uitshirt van vorig jaar wordt ook dit seizoen gedragen. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt.

Het nieuwe Houston Dynamo voetbalshirt is een ode aan de stad. Houston staat bekend als het energiecentrum van de wereld, gezien de omvang van de olie en gasindustrie in de stad. Het mag dan ook niet onopvallend genoemd worden dat de bijnaam van het shirt ''Energy kit is.'' Het thuisshirt van Houston Dynamo is geheel oranje en bevat een all-over print van bliksemachtige strepen over de body van het shirt. Deze strepen zijn bovendien een ode aan de unieke energie van de diverse, culturele en creatieve inwoners van de stad. Dit is bovendien de reden dat het tenue gepresenteerd werd door een aantal invloedrijke figuren uit de culturele en muzieksector van de stad, waaronder Mayor Sylves Turner, een prominent supporter van La Naranja (de bijnaam van Houston Dynamo). Het tenue is verder uitgerust met navy blauwe accenten en die zijn te vinden in de drie adidas strepen aan de zijkanten van het tenue en aan de achterkant van de ronde hals. Deze tint blauw wordt door adi ''Space City Blue'' genoemd en is een verwijzing naar de mentaliteit van de inwoners van de stad. De mouwen van het tenue zijn uitgerust met de officiële MLS badges en deze zijn, zoals bij elk Major League Soccer voetbalshirt het geval is, in stijl van de kleuren van het voetbalshirt. Op de borst prijken de logo's van adi en de club en boven het logo staan twee sterren die verwijzen naar de twee kampioenschappen. Sponsor MD Anderson Cancer Center prijkt op het midden van het tenue. Het tenue wordt compleet gemaakt door een oranje broekje en oranje kousen met navy blauwe accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Houston Dynamo tenues voor 2019-2020, welke gedragen worden door spelers als Elis, Beasly, Mauro Andres, Quioto en nog meer sterren. Check ook het Houston Dynamo uitshirt!

Helaas is het vrij lastig om in Europa een voetbalshirt van een Major League Soccer club te bestellen. Ben je toch op zoek naar andere merchandising van MLS clubs? Check het dan in deze winkel of deze winkel!

 Directe levering!