17 november 2019

Het zwarte Argentinië trainingspak 2020-2021

Het Argentijnse voetbalelftal draagt komende jaargang een heerlijk trainingspak! Dit nieuwe trainingspak werd door adi en de Argentijnse voetbalbond afgelopen week tegelijkertijd met het nieuwe Argentinië uitshirt voor 2020-2021 gelanceerd. Dit zwarte trainingspak wordt door het Argentijnse voetbalelftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Copa America 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Het kampioenschap van Zuid-Amerika vindt komend jaar plaats in Argentinië, dus het nationale elftal kan gaan vlammen in dit nieuwe pak!

Wil je direct in dit nieuwe trainingspak vlammen? Bestel het in de officiële adidas SHOP of in deze SHOP! 

Argentinië trainingstrui en trainingsbroek 2020-2021 - Zwart/Zilver

Het nieuwe Argentië trainingspak voor 2020-2021 is dit jaar dus geheel zwart met zilveren accenten. Het pak bestaat uit een trainingstrui en een trainingsbroek, welke beide de kenmerken hebben van het adidas Condivo 20 template. Ieder jaar brengt het Duitse sportmerk wat subtiele veranderingen aan in de templates voor de trainingskleding en ook dit jaar is dat weer het geval. De grootste verandering dit jaar is de verplaatsing van de drie strepen van adidas. Deze staan niet meer op de schouders van de Argentinië training sweater, maar staan op de onderkant van de mouwen en zijn zilver. Deze kleur is ook doorgevoerd naar de logo's van adi en de Argentijnse voetbalbond op de borst. Ook deze logo's zijn zilver en dit geldt ook voor de twee sterren boven het embleem van de AFA, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1978 en 1986. Een ander detail van het Condivo template van adidas is de hoge hals met een rits tot de borst. De hals bevat nog een extra vlak om de rits van de Argentinië training top te verbergen. Zoals alle training tops van de laatste jaren bevatten de mouwen aan de onderkant duimgaten, zodat de trui nog strakker om het lichaam valt. De achterkant van de sweater is iets langer, met als doel dat dit wat extra bescherming biedt.

De trainingsbroek van het Argentinië trainingspak is dit jaar ook zwart met zilveren accenten. De logo's van de AFA en adi staan in het zilver op de broek en ook de drie stripes aan de zijkaten van de broek zijn zilver. Deze strepen zijn door adidas iets naar onder verplaatst. Dit is de enige verandering in vergelijking met het vorige Condivo template. Verder heeft de trainingsbroek dezelfde kenmerken als alle andere trainingsbroek van adidas. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband en aan de onderkant bevinden zich enkelritsen, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De trainingsbroeken van Argentinië hebben een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek met name strak om de kuiten en enkels valt. De pakken zijn uitgerust met de nieuwe AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het zwarte Argentinië trainingspak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Messi, Tagliafico, Dybala, Martinez, Di Maria, Rojo en nog meer sterspelers.

Argentinië trainingspak 2020-2021 bestellen

Het zwarte Argentinië trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. De trainingstrui en broek kunnen los van elkaar besteld worden. De trui heeft een prijs van € 74,95 en de broek is € 54,95. Beide items zijn beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Argentinië trainingspak in de officiële adidas SHOP 

of in deze SHOP! 

Argentinië trainingspak 2020-2021