4 juli 2018

Hertha BSC voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Duitse club Hertha BSC zijn vandaag officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Amerikaanse kledingsponsor Nike. In deze nieuwe shirts gaat Hertha BSC haar wedstrijden spelen in de Bundesliga en in de DFB Pokal. De thuiswedstrijden speelt Hertha BSC in het Olympisch stadion in Berlijn. Helaas is de Duitse club dit seizoen op de 10e plaats geëindigd in de Duitse Bundesliga. Hierdoor speelt de club van trainer Pál Dárdai volgend seizoen geen Europees voetbal en kunnen zij zich volledig richten op de competitie en de beker. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van de Duitse subtopper? Check de details hieronder!

Hertha BSC thuis shirt en tenue 2018-2019

Net als afgelopen seizoen is de basis van het nieuwe thuisshirt van Hertha BSC gebaseerd op witte en blauwe banen die in verticale richting lopen. Echter zijn de witte banen versierd met horizontale blauwe streepjes. Dit zorgt voor een gaaf effect. Het nieuwe thuisshirt van Hertha BSC is gebaseerd op het Nike Aeroswift template. Dit is het template wat ook is gebruikt voor vele shirts op het WK 2018. Opvallend aan dit template is de kraag. Deze begint diagonaal maar eindigt recht. De mouwen van het shirt zijn volledig blauw. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Nike Deze swoosh is rood van kleur. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Hertha BSC. Dit logo heeft de kleuren blauw en wit. Het nieuwe thuisshirt van de Duitse club is dan ook gebaseerd op het logo. Shirtsponsor van de Duitsers is TEDI. Deze is terug te zien op de voorkant van het nieuwe thuisshirt. Het nieuwe thuistenue van Hertha BSC wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen.

Hertha BSC uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Hertha BSC is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van Hertha. Echter zijn de verticale banen vervangen door horizontale banen. De kleuren van de banen zijn lichtblauw en zwart. De banen lopen op een erg stijlvolle manier, zoals alleen Nike dat kan, in elkaar over. Net als bij het thuisshirt heeft ook het uitshirt de bijzondere kraag die schuin begint maar aan het einde recht is. In deze kraag staat ook de vlag van de stad Berlijn. De mouwen van het nieuwe uitshirt van Hertha BSC zijn volledig zwart. Het logo van Nike, de bekende swoosh staat op de rechterborst. Deze is lichtblauw van kleur. Ook het clublogo van Hertha BSC staat op het shirt. Deze is op de linkerkant van de borst geplaatst. Kledingsponsor TEDI staat net als bij het thuisshirt op de voorkant van het shirt. Het nieuwe uittenue van Hertha BSC wordt gecompleteerd door een zwarte broek en zwarte voetbalkousen.

Net als bij alle tenues van Nike wordt ook bij de tenues van Hertha BSC gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in de Bundesliga en de DFB Pokal. De topspelers die deze wedstrijdtenues dragen zijn: Stark, Rekik, Plattenhardt, Darida, Kalou en Dilrosun.

Hertha BSC voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Hertha BSC zijn vanaf medio juli te koop in de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Duitse club. Ben je opzoek naar andere producten van Hertha BSC? Aarzel dan niet en bekijk het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Hertha BSC voetbalshirt in DEZE WEBWINKEL