Het nieuwe Hertha BSC thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016 zijn vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de club uit de hoofdstad van Duitsland. In deze voetbalshirts speelt Hertha de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Hertha BSC eindigde afgelopen seizoen als vijftiende in de Bundesliga en is dus komend seizoen opnieuw op het hoogste niveau actief. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Olympiastadion in Berlijn. De nieuwe voetbalshirts staan geheel in het teken van de hoofdstad van Duitsland.

Hertha BSC thuisshirt 2015-2016

Het Hertha BSC thuisshirt 2015-2016 wordt zoals traditioneel het geval is, gekenmerkt door de blauwe en witte verticale banen over het shirt. Verder bevat het shirt blauwe mouwen. De zijkanten van het Hertha BSC thuisshirt zijn uitgerust met een rode lijn. De rode detials uit het Hertha BSC shirt zijn afkomstig uit de vlag van de stad. De rode lijn loopt ook door tot over de zijkanten van de voetbalbroekjes van Hertha BSC. Verder is het Hertha BSC shirt voorzien van een v-hals met aan de achterkant een rode lijn. De linker borst bevat het logo van de club en de andere borst bevat het logo van kledingsponsor Nike. Nike is sinds 1999 kledingsponsor van de Duitse club en zal dat in ieder geval tot 2025 blijven. De achterkant van het shirt bevat een speciaal symbool. Hierop staat namelijk de vlag van de stad Berlijn. Deze vlag heeft haar oorsprong in het West Berlijn van 1954 en is gebleven tot 1990, het jaar waarin Oost- en West Duitsland over gingen in het huidige Duitsland. Het nieuwe Hertha BSC thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode strip. Ook hierop staan de logo's van Hertha BSC en Nike. De sokken van het tenue zijn blauw met een witte band aan de bovenkant. Daaronder staat het Nike logo en de naam van de club.

Hertha BSC uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Hertha BSC uitshirt 2015-2016 is navy blauw en bevat blauwe en witte accenten uit de clubkleuren van de club uit de Duitse hoofdstad. Deze details komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en aan de achterkant van de hals. Over de zijkanten van het nieuwe voetbalshirt loopt een blauwe strip. Ook dit shirt bevat aan de achterkant de vlag van Berlijn en op de borst staan de logo's van Nike en de club. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe strip. De kousen zijn ook overwegend navy blauw met aan de bovenkant een blauwe band. Check hieronder de foto's van de nieuwe Hertha BSC voetbalshirts 2015-2016, waarin sterren als Pekarik, Hosogai, Kalou en Allagui schitteren gedurende het seizoen 2015-2016.

Hertha BSC voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Hertha BSC thuisshirt en uitshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports in zowel volwassen maten als in kindermaten. Check bovendien het overzicht met andere beschikbare producten hiernaast! 

Hertha -BSC-thuisshirt -2015-2016

Hertha -BSC-uitshirt -2015-2016