14 augustus 2016

Hertha BSC uitshirt 2016-2017

Hertha BSC en Nike hebben inmiddels ook een nieuw uitshirt voor 2016-2017 gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt Hertha BSC de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende dit seizoen. Hertha BSC is inmiddels al uitgeschakeld in de Europa League. Tegen de Deense club Brondby verloor de club over twee wedstrijden in de derde voorronde van het Europese toernooi. De lancering van het nieuwe uitshirt volgt op de bekendmaking van het nieuwe thuisshirt in juni. We bespreken hieronder kort het design van het nieuwe Hertha BSC uitshirt voor 2016-2017.

Hertha BSC uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Hertha BSC shirt voor 2016-2017 heeft een vrij simpel design en is geheel wit met zwarte accenten. De zwarte accenten komen terug in een baan aan de achterkant van de v-hals en in een strip aan de zijkanten van het shirt. Verder is het shirt uitgerust met een crew neck. De logo's van Nike en Bet-at-home.com op de voorkant van het shirt zijn blauw. De linker borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Olympia Stadion in Berlijn. Nike verzorgt sinds 1999 de voetbalshirts en tenues van de Duitse club. Bet-at-home.com is sinds 2015 de hoofd- en shirtsponsor van de club uit de Duitse hoofdstad. Het nieuwe uittenue van Hertha BSC wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte strip. De kousen zijn wit en bevatten het logo van Nike en de naam van de club. Check bovendien het nieuwe Hertha BSC thuisshirt voor 2016-2017.

Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe Hertha BSC tneues uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe shirts schitteren sterren als Kalou, Brooks, Kalou, Haraguchi, Ibisevic, Darida, Weiser en andere sterren. Nike en de Duitse club hebben ook een authentic versie van het shirt gelanceerd. Dit is de versie die de spelers ook daadwerkelijk dragen en zijn uitgerust met de Vapor kit technology. 

Hertha BSC voetbalshirt kopen

Het nieuwe Hertha BSC uitshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,-, terwijl het shirt voor kinderen een prijs van ongeveer € 70,- heeft. In deze shops kan je het voetbalshirt van Hertha BSC Berlin laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Hierbij wordt de officiële gebruikt of een bedrukking die er in kleur, lettertype en stijl hetzelfde uitziet. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwe Hertha BSC shirt in deze officiële shop! 

of de officiële NIKE SHOP

Hertha -bsc -uittenue -2016-2017