29 juni 2016

Hertha BSC thuisshirt 2016-2017

Hertha BSC en Nike hebben het nieuwe shirt voor 2016-2017 vandaag officieel bekend gemaakt tijdens de eerste training van het seizoen. In dit shirt speelt Hertha BSC de Bundesliga, DFB Pokal en Europa League wedstrijden gedurende 2016-2017 in het Olympia Stadion. Hertha BSC eindigde afgelopen seizoen als zevende in de Bundesliga, waardoor het deelneemt aan de voorronde van de Europa League. Nike is sinds 1999 kledingsponsor van de club en presenteerde vandaag in samenwerking met de club uit Berlijn het nieuwe shirt. We bespreken het shirt hieronder.

Hertha BSC thuis shirt en tenue 2016-2017

Het Hertha BSC thuisshirt voor 2016-2017 wordt dit jaar gekenmerkt door de verticale witte en blauwe banen over het shirt. De voorkant van het shirt van Hertha BSC bevat twee verticale blauwe banen en drie witte banen. De blauwe banen zijn weer onderverdeeld in dunne flitsende strepen. Verder is het shirt van de 1892 opgerichte club uitgerust met een ronde hals in de clubkleuren van de club waar Pal Dardai aan het roer staat als trainer. De mouwen van het shirt zijn geheel blauw. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club, terwijl hoofdsponsor Bet-at-home op het midden van het voetbalshirt staat. Het gokbedrijf is sinds 2015 de shirtsponsor van de club. Het nieuwe Hertha BSC thuisteue wordt gecompleteerd door een blauw short met daarop de logo's van Nike en de club. Ook de kousen zijn blauw en bevatten zowel het logo van Nike als een deel van de naam van de club: HERTHA. Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe Hertha BSC tneues uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe shirts schitteren sterren als Kalou, Brooks, Kalou, Haraguchi, Ibisevic, Darida, Weiser en andere sterren. Nike en de Duitse club hebben ook een authentic versie van het shirt gelanceerd. Dit is de versie die de spelers ook daadwerkelijk dragen en zijn uitgerust met de Vapor kit technology. Check meer over deze revolutionaire technologie hieronder! Check ook het nieuwe Hertha BSC uitshirt. 

Hertha BSC voetbalshirt kopen

Het nieuwe Hertha BSC shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,-, terwijl het shirt voor kinderen een prijs van ongeveer € 70,- heeft. In deze shops kan je het voetbalshirt van Hertha BSC Berlin laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Hierbij wordt de officiële gebruikt of een bedrukking die er in kleur, lettertype en stijl hetzelfde uitziet. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwe Hertha BSC shirt in deze Hertha BSC STORE

of de officiële NIKE SHOP

of in deze officiële shop!

Hertha -BSC-thuis -tenue -2016-2017

Technische informatie Hertha BSC authentic voetbalshirt

Hertha BSC en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.