23 juni 2015

Hertha BSC thuisshirt 2015-2016 uitgelekt

Het Hertha BSC thuisshirt 2015-2016 is uitgelekt via het Engelse blog Footyheadlines. Als dit daadwerkelijk het nieuwe thuisshirt van Hertha BSC is dan zal Die Alte Dame uit Berlijn het shirt dragen gedurende Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in het Olympia Stadion gedurende het seizoen 2015-2016. Nike zal ook gedurende komend seizoen de kledingsponsor zijn van Hertha BSC. Een logo van een hoofsponsor lijkt echter genoeg opvallend niet terug te komen op het mogelijk nieuwe thuisshirt. Het contact met DB liep afgelopen seizoen na negen jaar af.

Hertha BSC thuistenue 2015-2016

Opvallend is dat uitgelekte foto's weer een traditioneel fris Hertha BSC thuisshirt tonen met meerdere blauwe verticale banen. Het thuisshirt van het seizoen 2014-2015 bevatte slechts 2 blauwe verticale banen. Het nieuwe thuisshirt kent mogelijk 5 verticale blauwe banen. Dit geldt waarschijnlijk ook voor de achterzijde van het voetbalshirt. Wel kent de achterzijde van het shirt mogelijk een groot wit vlak waar de bedrukking op terug moet komen. Bovendien kent het voetbalshirt mogelijk 6 verticale witte banen, zowel op de voor- als achterzijde, terwijl de schouders en mouwen waarschijnlijk geheel blauw zijn. Verder lijkt het shirt versierd te worden met een v-hals. De v-hals kent hoogstwaarschijnlijk blauwe en rode details en wordt op de achterzijde versierd met de Berlijnse vlag. Verdere rode accenten lijken terug te komen langs de zijkanten van het thuisshirt in de vorm van een verticale streep. Het Hertha BSC thuisshirt lijkt ten slotte ook een rode Nike swoosh op de rechterborst en een Hertha BSC logo op de linkerborst te bevatten. Het heeft er alle schijn van dat het nieuwe Hertha BSC thuistenue wordt gecomplementeerd door een blauw short en witte kousen. Of dit daadwerkelijk het nieuwe verfrissende thuisshirt van Hertha BSC wordt, is vooralsnog niet bekend. Check hieronder de uitgelekte foto's!

Hertha BSC thuisshirt 2015-2016 kopen

In de komende weken wordt het nieuwe thuis- en uitshirt van de Berlijnse club gepresenteerd. Dit zal nog plaatsvinden, voordat de voorbereiding van Die Alte Dame beignt. Zodra de voetbalshirt officieel gepresenteerd worden hebben we meer nieuws! Deze kan je dan uiteraard kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de huidige voetbalshirts en t-shirts van de Duitse club!

Koop het hier.... en deel hieronder je mening!

Hertha BSC Thuisshirt 2015-2016 (1)

Hertha BSC Thuisshirt 2015-2016 2