12 april 2016

Hertha BSC DFB Pokal voetbalshirt 2016

Hertha BSC en Nike hebben een speciaal voetbalshirt gelanceerd voor de halve finale van de DFB Pokal van 2016. In dit speciale voetbalshirt speelt Hertha BSC eenmalig in de halve finale van de Duitse beker op 20 april 2016 tegen Borussia Dortmund. Dit shirt wordt door de club het zogenaamde Pokaltrikot genoemd. Mocht Hertha BSC de finale van de DFB Pokal dit jaar halen, dan speelt het ook in de finale van het bekertoernooi in het zogenaamde Pokaltrikot. Dan het design van het nieuwe Hertha BSC voetbalshirt.

Hertha BSC Pokaltrikot 2016

Het Pokaltrikot van Hertha BSC is overwegend blauw en is gebaseerd op het Nike Challenge template van de Amerikaanse kledingsponsor. Het shirt is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de witte details. Deze witte details komen terug in de klassieke polo kraag van het shirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Zowel de kraag als de biesjes aan de onderkant van de mouwen bevatten subtiele blauwe lijntjes. Verder wordt het Pokaltrikot gekenmerkt door het watermerk van een leeuw over de linker onderkant van het voetbalshirt. De leeuw is onderdeel van het wapen van de stad Berlijn. Op de borst staan de logo's van Nike en de club uit de hoofdstad van Duitsland. Bet-at-home is hoofdsponsor van de club waar onder andere Ibisevic en Kalou onder contract staan. Deze shirtsponsor staat traditiegetrouw op het midden van het shirt. De achterkant van het shirt bevat aand e bovenkant nog een speciaal detail. Hier staat namelijk de naam van de club: HERTHA BSC. Het nieuwe Pokaltrikot wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met witte details. Check hieronder de foto's van het nieuwe bekershirt van Hertha, welke misschien maar eenmalig gedragen wordt.

Hertha BSC voetbalshirt kopen

Het nieuwe Pokaltrikot van Hertha BSC is exclusief te koop in de online shop van Subside Sports!  Wil je andere Hertha BSC shirts kopen? Check ze dan hier! 

Hertha -BSC-Pokal -shirt -2016