21 augustus 2016

Hertha BSC 3e shirt 2016-2017

Hertha BSC heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike nu ook een 3e shirt gelanceerd. In dit 3e shirt speelt de club uit Berlijn een aantal uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal gedurende 2016-2017. Het shirt werd voor het eerst gedragen in de bekerwedstrijd tegen Regensburg, welke na strafschoppen werd gewonnen. We bespreken hieronder kort het design van het nieuwe shirt, welke een opvallende kleur heeft.

Roze Hertha BSC 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Hertha BSC 3e voetbalshirt voor 2016-2017 is namelijk overwegend roze en wordt verder gekenmerkt door het special effect op de mouwen. De mouwen hebben een spray painted effect in het zwart aan de onderkant van de mouwen. Hiermee is het shirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Olympia Stadion in Berlijn gebaseerd op het Nike Laser III teamwear template van Nike. Verder is het nieuwe shirt van Hertha uitgerust met een ronde hals. Op de rechter borst prijkt het logo van Nike in het zwart. De Amerikaanse kledingsponsor is sinds 1999 verbonden aan de club en de andere borst bevat het logo van de Duitse club. Hoofdsponsor van Hertha BSC is Bet-at-home. Het gokbedrijf is sinds 2015 de hoofdsponsor van de club uit de Duitse hoofdstad. Dit is overigens het eerste roze shirt ooit in de geschiedenis van Hertha BSC. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een roze voetbalbroekje en roze kousen met zwarte accenten. Zoals alle tenues van Nike zijn ook deze shirts uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt, waarin sterren als Kalou, Brooks, Darida en andere sterspelers van de club komend seizoen schitteren. Check bovendien het nieuwe thuisshirt en uitshirt, welke al eerder deze zomer gepresenteerd werden.

Hertha BSC voetbalshirt kopen

Het nieuwe Hertha BSC 3e shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops, evenals het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Berlijnse club. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,-, terwijl het shirt voor kinderen een prijs van ongeveer € 70,- heeft. In deze shops kan je het voetbalshirt van Hertha BSC Berlin laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Hierbij wordt de officiële gebruikt of een bedrukking die er in kleur, lettertype en stijl hetzelfde uitziet. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwe Hertha BSC shirt in deze Hertha BSC STORE

of de officiële NIKE SHOP

of in deze officiële shop! 

Hertha -bsc -shirt -2016-2017-pink