Groen Tottenham Hotspur joggingpak 2021-2022

De nieuwe fleece joggingpakken van Nike zijn mateloos populair! Hoewel deze pakken vrijwel niet door de spelers gedragen worden, vinden deze gretig aftrek. Logisch ook! De Nike sweat trainingspakken zijn ideaal om in te chillen in de herfst en winter. Het fleece materiaal voelt namelijk lekker zacht aan en houdt je ook nog eens warm, het ideale huispak dus! De Nike collectie bevat ook een gloednieuw Tottenham Hotspur joggingpak, welke bestaat uit een hoodie en een joggingbroek en weer gave details bevatten.

Tottenham Hotspur sweat trainingspak 2021-2022

De Nike sweat joggingpakken zijn de opvolgers van de populaire Nike Tech Fleece pakken. De tech fleece pakken werden soms als presentatiepak gebruikt door de spelers, maar dat is niet het geval bij het Tottenham Hotspur sweat joggingpak. In tegenstelling tot de tech fleece pakken bevat de hoodie van het joggingpak nu een rits tot de borst. Deze rits loopt iets verder door dan die op het Tottenham Hotspur trainingspak 2021-2022. De hoodie heeft verder dezelfde kleuren als het Tottenham Hotspur Conference League trainingspak. De trui is aan de bovenkant donker groen (door Nike ''Dark Teal Green'' genoemd) en aan de onderkant een lichtere tint groen: Hasta Green. Op de mouwen bevindt zich een diagonale fel groene (Vapor Green) band, welke kenmerkend is voor het Nike Strike template. Dit betreft het template dat Nike gebruikt voor alle trainings- en joggingpakken dit seizoen. Wat verder opvalt aan de trui is dat de rechterborst niet het gebruikelijke logo bevat. Hier bevindt zich een badge, waarin wel de iconische haan uit het clublogo is verwerkt, maar ook de coördinaten van het stadion van de club: 51.6042 N – 0.0062 W. De hoodie is verder uitgerust met een hoge hals met een capuchon. Met het trekkoord van de capuchon kun je zelf naar wens de fit verstellen. De trui bevat ook twee zakken. Het materiaal van de trui betreft 78% polyester en 22% katoen. Dit speciale fleece materiaal houdt je perfect warm en door dit materiaal is het eventueel ook perfect om in de hoodie te sporten/trainen.

Het groene Tottenham Hotspur joggingpak 2021-2022 wordt gecompleteerd door een joggingbroek in dezelfde kleur als de sweater. Op de zijkanten van de joggingbroek staan dezelfde logo's als op de borst van de hoodie. De broek is bovendien gemaakt van hetzelfde materiaal. Verder bevat de broek zowel aan de zijkanten als op de rechter achterkant een zak en heeft de broek een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek strak om de enkels en kuiten valt. De trui heeft overigens wel een wat ruimere pasvorm. Aan de onderkant van de joggingbroek bevinden zich zogenaamde cuffs, welke ervoor zorgen dat de broek perfect om de enkels valt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het groene Tottenham Hotspur joggingpak 2021-2022. De collectie bevat ook een All Weather jack. Dit jack heeft dezelfde kleurencombinatie als het joggingpak en deze twee items kun je perfect met elkaar combineren. Zeker wanneer je in de koude winter naar buiten wilt!

Tottenham Hotspur joggingpak bestellen

Het Tottenham Hotspur joggingpak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft de hoodie een prijs van € 84,95 en voor kinderen € 74,95. De broek bestel je vanaf € 69,95. Check ook andere Tottenham Hotspur trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Tottenham trainingspak altijd in de NIKE SHOP! 

of deze SHOP! 

of deze fanshop!

Tottenham Hotspur joggingpak 2021-2022