25 november 2019

Goedkoop voetbalshirt Chelsea

Chelsea is dit seizoen een geduchte tegenstander gebleken voor Ajax in de groepsfase van de Champions League. In de Arena wonnen de Londenaren door een late goal van Michy Batshuayi met 0-1 en de heroïsche strijd op Stamford Bridge eindigde in 4-4. Binnen een aantal weken weten we of beide clubs zich weten te plaatsen voor de volgende ronde van het miljardenbal! Ben je overigens fan van The Blues? Dan hebben we deze week een wel heel aantrekkelijke aanbieding. De voetbalshirts van de Engelse club bestel je deze week namelijk met een korting van maar liefst 30%! Deze actie is zowel geldig op het thuisshirt, als op het uitshirt en 3e shirt!

Direct gebruik maken van deze actie? Bestel je goedkope Chelsea voetbalshirt direct in de NIKE winkel!  

Goedkoop thuisshirt Chelsea

Het Chelsea thuisshirt is dit seizoen een ode aan het stadion van de club: Stamford Bridge. Het tenue van dit seizoen bevat een all-over print van verschillende onderdelen van het stadion van the Blues, zoals de Matthew Harding Stand, de East & West Stands en de bekende Shed End. Verder bevat het tenue een V-hals en staan de logo's van de club, Nike en hoofdsponsor Yokohama Tyres op het midden van het tenue van de zesvoudig kampioen van Engeland. Dit tenue is deze week in alle soorten en maten afgeprijsd. Voor baby's scoor je het thuistenue nu voor slechts € 40,-. Waar het voetbalshirt voor volwassenen normaal een prijs heeft van € 90,-, is het tenue deze periode slechts € 62,95! Ook voor kinderen in de leeftijdscategorie 6 tm 14 jaar is het tenue in prijs verlaagd, namelijk van € 70,- naar € 49,-. Ook op het authentic voetbalshirt, het tenue dat ook daadwerkelijk door de spelers gedragen wordt, is deze korting van toepassing.

Goedkoop uitshirt Chelsea

Het Chelsea uitshirt is dit seizoen een verwijzing naar de klassieke Britse kledingstijl van de jaren '80. Om die reden mag de polokraag niet ontbreken. Verder is het Chelsea uittenue uitgerust met blauwe en rode accenten, als verwijzing naar de clubkleuren van de Londenaren. Deze kleuren komen terug in twee lijnen in de polokraag en in de biesjes van de mouwen. Chelsea droeg in de uitwedstrijd tegen Ajax een ander uitshirt. Dit betrof het zogenaamde 3e shirt, dat door Nike speciaal uitgebracht is om te dragen tijdens de wedstrijden in de Champions League. Dit betreft het zwarte Chelsea uitshirt. Dit shirt heeft evenals het witte tenue een heerlijk retro design en dit komt met name door de combinatie van een rechte en diagonale hals in het oranje/zwart/wit. In het rechte gedeelte van dit tenue is de naam van de club verwerkt. Daarnaast bevat het shirt een ander logo van Nike. Dit is het zogenaamde Futura logo, dat door het Amerikaanse sportmerk met name gebruikt werd in de jaren '90. Verder is het Champions League uitshirt van Chelsea uitgerust met een all-over print van de naam van de club. Beide uitshirts bestel je in deze periode al vanaf € 40,-! Check ook een goedkoop Chelsea trainingspak. 

Goedkoop Chelsea voetbalshirt bestellen

Ben je op zoek naar een goedkoop Chelsea voetbalshirt? Dan is het deze week de perfecte timing om deze te bestellen. Deze week zijn zowel de thuisshirts als uitshirts en 3e shirts van de club met maar liefst 30% in prijs verlaagd. Check bovendien het gehele jaar door ook goedkopere producten van de club in de onderstaande winkel. Directe levering!

Bestel je goedkope Chelsea voetbalshirt direct in de NIKE winkel!  

Chelsea uitshirt 2019-2020

Chelsea 3e shirt 2019-2020