Chelsea uitshirt 2019-2020

Het nieuwe uitshirt van Chelsea voor 2019-2020 is vandaag officieel gelanceerd door de Londense club en Nike. In dit nieuwe uitshirt spelen The Blues de Premier League, FA Cup en Champions League uitwedstrijden dit seizoen. Afgelopen seizoen eindigde Chelsea als derde in de Engelse competitie, waardoor het weer deelneemt aan het kampioenenbal. Nike is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt op Stamford Bridge.  Het Amerikaanse sportmerk is sinds de zomer van 2017 kledingsponsor van de club en destijds tekenden beide partijen een contract voor de duur van 15 seizoenen. Check in dit blog alle details over het nieuwe uitshirt!

Wit Chelsea uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Chelsea uitshirt voor 2019-2020 heeft een klassiek design, geïnspireerd door de Mod culture van de jaren '60. Belanrijke kenmerken van deze zogenaamde modcultuur in de jaren '60 waren een sterk modebewustzijn, een voorkeur voor muziek of soul, Jamaicaanse ska, beatmuziek en rhytm-and-blues. Deze elementen komen allemaal terug in het nieuwe uitshirt van The Blues. Het nieuwe Chelsea uitshirt voor 2019-2020 is dit seizoen, evenals het uitshirt van 2017-2018 overwegend wit met rode en blauwe details uit de clubkleuren van de Londense club. Het voetbalshirt van Chelsea bevat een stijlvolle polo kraag met een rode en blauwe band. Deze banen komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder heeft het nieuwe uitshirt ook kenmerken van het Vapor template te bevatten. De mouwen van het nieuwe uittenue van Chelsea zijn uitgerust met diagonale strepen. De binnenkant van de kraag bevat een tekst: ''The Pride of London.'' Op de borst staan het logo van de club van manager Frank Lampard en de swoosh van Nike in het blauw. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt in ieder geval nog tot 2032 de tenues van de vijfvoudig Premier League kampioen. Op het midden van het shirt staat ook dit jaar weer het logo van de hoofdsponsor van de club: Yokohama Tyres. De bandenfabrikant is sinds 2015 hoofdsponsor van de club en beide partijen hebben een langjarig contract. Het nieuwe uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. De kousen van het nieuwe uittenue zijn blauw en bevatten op het midden twee witte banen met daartussen een rode band. Onder deze band prijkt de swoosh van Nike met de initialen van Chelsea: CFC. 

We hebben uiteraard ook weer een reactie van Pete Hoppins, Nike Football Apparel Senior Design Director: ''Het concept van het nieuwe uitshirt is een ode aan de Mod cultuur van de jaren '60 in Londen en hun klassiek stijl. Het nieuwe uitshirt met haar polokraag en rode en blauwe accenten is een ode aan de heritage van Chelsea. We weten zeker dat de spelers van Chelsea super scherp zijn wanneer ze in dit tenue spelen.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Chelsea uitshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pulisic, Hudson-Odoi, Kanté, Kovacic, Loftus Cheek, Batshuayi, Willian en nog meer sterspelers. Check ook het Chelsea thuisshirt van 2019-2020.

Chelsea voetbalshirt kopen

Het nieuwe Chelsea uitshirt van Nike kun je pas vanaf nu  bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het tenue een prijs van € 84,95 en voor kinderen is het shirt € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De voetbalbroekjes zijn in kindermaten € 34,95 en voor volwassenen € 39,95. De kousen bestel je voor € 17,95. In deze webwinkels kun je het Chelsea tenue natuurlijk ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Deze bedrukking wordt door de spelers ook gedragen tijdens de wedstrijden in de Premier League. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Chelsea voetbalshirt altijd in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking)

of deze winkel! 

of deze STORE!

Chelsea uitshirt 2019-2020

Wit Chelsea uitshirt 2019-2020