Chelsea thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Chelsea voetbalshirt voor het seizoen 2019-20 is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Nike. Het nieuwe tenue van The Blues is een ode aan Stamford  Bridge, welke al meer dan een eeuw de thuishaven van de club is. Daar gaan we het straks over hebben. In dit nieuwe thuistenue speelt de club uit Londen de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden in het fameuze stadion gedurende 2019-2020. Nike is komend seizoen opnieuw de kledingsponsor van de Engelse club. Sinds de zomer van 2017 verzorgt het Amerikaanse sportmerk de tenues van de club van manager Sarri en beide partijen hebben nog een contract tot 2032.

Wil je direct schitteren in het nieuwe voetbalshirt van Chelsea? Check het voetbalshirt vanaf nu exclusief in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) of de NIKE winkel!  

Chelsea thuis shirt en tenue 2019-2020

Stamford Bridge is sinds 1905 het stadion van Chelsea. In 2020 viert de club dat het stadion alweer 115 jaar de thuishaven van de club is. Het nieuwe voetbalshirt van Chelsea is dan ook een ode aan het stadion. Het nieuwe Chelsea voetbalshirt voor 2019-2020 is natuurlijk overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print. Deze print bevat onder andere afbeeldingen van de Matthew Harding Stand, de East & West Stands en de bekende Shed End. Bij het ontwerp van het nieuwe voetbalshirt werd door Nike het stadion als uitgangspunt genomen. Door het Amerikaanse sportmerk werden er in het stadion foto's gemaakt, die daarna samenvloeiden tot één print op het nieuwe tenue. Qua template is het tenue gebaseerd op het nieuwe template van Nike. Dit betekent dat het shirt een stijlvolle V-hals bevat. Ook deze is blauw. De binnenkant van de hals bevat een rode taping. Deze loopt door over de achterkant van het tenue. In de hals is ook een detail verwerkt. Hier staat een print van de leeuw uit het logo van de club met daaromheen de tekst: ''PRIDE OF LONDON.'' In de taping aan de achterkant van het tenue staan de initialen van de club: CFC. De rechterborst is uitgerust met een witte swoosh van Nike. Het logo van het Amerikaanse sportmerk bevat een subtiele blauwe omlijning. Het Chelsea embleem prijkt op de andere borst. Hoofdsponsor Yokohama Tyres staat sinds 2015 als shirtsponsor op het midden van de tenues van Chelsea en de linkermouw bevat komend seizoen ook het logo van Hyundai. De Japanse autofabrikant en Chelsea hebben namelijk nog een contract tot de zomer van 2022. 

Het nieuwe thuistenue van Chelsea wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje. Op de broekjes staan ook weer de logo's van Nike en de club. De kousen zijn wit met aan de bovenkant twee blauwe banden met daartussen een rode band. Op de voetbalsokken van Chelsea staan ook weer de swoosh en de initialen van de club. De authentic tenues zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de Vapor Match technologie en de replica tenues met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer vette marketingfoto's van de nieuwe Chelsea voetbalshirts voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door sterspelers als Hazard, Higuain, Kanté, Willian, Alonso, David Luiz en nog meer sterspelers. Check ook het Chelsea uitshirt voor 2019-2020. 

Chelsea voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Chelsea thuisshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 (maten S, M, L, XL, XXL en XXXL) en voor kinderen € 69,95 (128, 140, 152, 164, 176). De broekjes zijn € 40,- voor volwassenen en € 35,- voor kinderen. De kousen hebben ook komend seizoen een prijs van € 18,-. In de onderstaande webwinkels kun je het Chelsea shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check bovendien andere beschikbare Chelsea producten in het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Chelsea tenue altijd in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of deze winkel! 

of deze STORE!