Chelsea 3e voetbalshirt 2019-2020

Chelsea en kledingsponsor Nike hebben vandaag het nieuwe Champions League uitshirt voor 2019-20 uitgebracht. Dit zogenaamde 3e voetbalshirt wordt door The Blues met name tijdens de Europese campagne gedragen. Het keurkorps van manager Frank Lampard eindigde afgelopen seizoen als derde in de Premier League en speelt dit seizoen dus in de Champions League. ''The Blues'' nemen het in de groepsfase op tegen Ajax, Valencia en OSC Lille. Het nieuwe 3e shirt wordt ongetwijfeld ook tijdens een aantal uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup gedragen. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van Chelsea. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2017 kledingsponsor van de Londenaren en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2032.

Ben je fan van dit nieuwe Chelsea Champions League voetbalshirt? Bestel het vanaf nu exclusief in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) of deze winkel

Zwart Chelsea Champions League uitshirt 2019-2020

Zoals alle 3e shirts van Nike voor 2019-2020 is het nieuwe Chelsea 3e shirt voor 2019-2020 geïnspireerd door de tenues van de jaren '90. Het Chelsea Champions Leauge voetbalshirt is overwegend zwart met een all-over print van de leeuw uit het embleem van de Engelse club met de initialen van de Engelse club; CFC. Het font dat voor de initialen is gebruikt, is een verwijzing naar het lettertype van de programmaboekjes van van Chelsea in de jaren '90. Bovendien bevat het tenue een klassieke toelopende, old-skool hals. Het diagonale gedeelte wordt gekenmerkt door de twee brede oranje banen met in het midden een zwarte band en twee dunnere witte strepen. De Dit design komt ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De oranje tinten op het tenue doen vooral denken aan het uitshirt van de periode 1994-1996. Destijds was het Engelse sportmerk Umbro nog kledingsponsor van de Londenaren. De binnenkant van de hals is ook uitgerust met twee horizontale witte strepen met in het midden de naam van de club: CHELSEA FC. Een ander opvallend detail op het zwarte uitshirt van Chelsea is het logo van Nike. Dit betreft het Nike Futura logo, welke bestaat uit de swoosh en het woordmerk van het sportmerk. Dit logo keert na 25 jaar afwezigheid weer terug op de tenues van Nike. Sinds 1995 is dit niet meer het geval geweest. De linkerborst van het nieuwe Chelsea tenue bevat het logo van de Londenaren en op het midden van het tenue staat sponsor Yokohoma Tyres. De linkermouw is uitgerust met het logo van subsponsor Hyundai. Het Champions League uittenue van Chelsea wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en fel oranje kousen. 

We hebben ook nog een reactie van Chelsea middenvelder Mason Mount: ''Je ziet direct de invloed van de jaren '90 op fashion en ik denk dat iedereen wat heeft met dit voetbalshirt. De jonge fans van Chelsea associeren het shirt met de streetwear vibe van tegenwoordig en oudere fans waarderen het sentiment, denkend aan de legendes die het Chelsea tenue gedragen hebben.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Chelsea Champions League uitshirt, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Pulisic, Abraham, Mount, Kanté, Hudson-Odoi, Willian, Zouma, Gilmour, Giroud en andere spelers. Check bovendien het nieuwe Chelsea thuisshirt en uitshirt. 

Chelsea 3e voetbalshirt 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Chelsea 3e shirt van dit seizoen kun je vanaf begin nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL, XXL en 3XL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze winkels kun jet het Chelsea tenue ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Check ook andere Chelsea tenues in deze winkels. Directe levering! 

Bestel het Chelsea tenue altijd in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of deze winkel! 

of deze STORE! 

Chelsea 3e shirt 2019-2020

Chelsea 3e shirt 2019-2020