1 mei 2018

Goedkoop Nike Chelsea trainingspak 2018

Het is SALE bij Nike! Dat betekent niet alleen dat verschillende voetbalshirts nu sterk in prijs verlaagd zijn, ook verschillende trainingspakken zijn door het Amerikaanse sportmerk afgeprijsd. Binnenkort wordt door Nike de nieuwe trainingskleding en tenues voor 2018-2019 alweer bekend gemaakt. De ''oude'' pakken van 2017-2018 zijn dus in de SALE. Ook het Chelsea trainingspak van 2017-2018 kan je vanaf nu met 30% korting bestellen! Dit betreft het pak waarin Chelsea vanaf juli 2017 haar trainingen en warming-up in afwerkt, ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden. Ben je benieuwd naar het design van dit pak of wil je het goedkope pak van de Londenaren direct bestellen? Check hieronder alle details!

Goedkope Chelsea training top, trainingsjack en trainingsbroek

Nike is sinds de zomer van 2017 kledingsponsor van Chelsea en presenteerde het merk het eerste Nike trainingspak. Dit pak is nu met 30% afgeprijsd. Dit geldt zowel voor het Chelsea trainingspak voor kinderen als het pak voor volwassenen. Beide items zijn in twee kleuren verkrijgbaar en bestaan uit een trainingsjack en een trainingsjack. Chelsea en Nike hebben dit jaar zowel een zwart als blauw trainingsjack uitgebracht. Beide jacks hebben dezelfde features. De trainingsjacks van Nike worden dit jaar namelijk gekenmerkt door de baseball collar. Bovendien bevat het Chelsea trainingsjack een doorlopende rits en heeft het aan de zijkanten twee zakken. Op de borst van de jacks staan de logo's van Nike en de club. Over de mouwen en schouders van het goedkope trainingsjack bevindt zich een flitsende strip. Deze taping is verdeeld in dunne strepen. Op het witte jack is deze strip blauw en op het zwarte jack ook. Het trainingspak is overigens ook te combineren met een training top! Deze sweater wordt door Nike de drill top genoemd. De drill tops van het Amerikaanse sportmerk bevatten een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Hierdoor valt de top strak om de armen. Dit effect wordt ook nog eens versterkt door de raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze perfect meebewegen met de armen, waardoor de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben.

De trainingsbroek van Chelsea is dit gehele seizoen hetzelfde gebleven. Nike en de Londenaren hebben dit jaar drie verschillende pakken gelanceerd. Altijd was de broek van ''The Blues'' blauw en daarmee geheel in stijl van het voetbalshirt van de club uit de hoofdstad van Engeland. Deze broek is aan de zijkanten uitgerust met een witte taping. Ook deze taping bevat dunne strepen. De Nike trainingsbroeken van het seizoen 2017-2018 bevatten verder twee zakken aan de zijkanten en enkelritsen aan de onderkant. Uiteraard mogen de swoosh van Nike en het logo van de Londense club niet ontbreken op het goedkope pak van Nike. Hetzelfde geldt voor de Nike Dri Fit technologie, die zowel in het trainingsjack als in de training sweater en broek zijn verwerkt. Deze technologie zorgt ervoor dat het pak altijd lekker blijft zitten, ook wanneer je je optimaal inspant. Het zorgt er namelijk voor dat zweet en vocht snel naar de buitenkant van het pak wordt getransporteerd en heeft daarnaast een ventilerend effect!

Genoeg over het design, het materiaal en de technologie van het goedkope trainingspak van Chelsea. Belangrijker is dat je deze nu met een korting van in ieder geval 30% kunt kopen! Check hieronder waar dat kan!

Goedkoop Chelsea trainingspak bestellen

Het goedkope Chelsea trainingspak van Nike kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops! Normaliter heeft het pak voor kinderen een prijs van € 99,95. Nu is het trainingspak in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 slechts € 69,95. Waar het pak voor volwassenen altijd een prijs van € 120,- heeft, is het trainingsjack voor volwassene nu slechts € 45,- en hetzelfde geldt voor de drill top. Deze hebben normaal een prijs van € 65,-. Ook de trainingsbroek is afgeprijsd! Wil je toch andere Chelsea producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Bestel direct een goedkoop pak van Chelsea in deze winkel!