17 augustus 2016

Galatasaray uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Galatasaray uitshirt voor 2016-2017 is inmiddels ook officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Nike. In dit voetbalshirt speelt Galatasaray de uitwedstrijden in de Turkse Liga en de Turkse beker gedurende dit seizoen. Galatasaray eindigde afgelopen seizoen op een zesde plek in de Turkse Liga. Het nieuwe shirt van ''Gala'' heeft het iconische design. We bespreken het hieronder.

Galatasaray uit shirt en tenue 2016-2017

Zoals vrijwel altijd het geval is, is het nieuwe Galatasaray uitshirt voor 2016-2017 wit. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een gele en rode baan. Hierdoor is het shirt geheel in stijl van de clubkleuren van de club waar Wesley Sneijder momenteel nog onder contract staat. De gele accenten accenten komen ook terug in een strip aan de zijkanten van het shirt. In de strip aan de achterkant van de kraag is het oprichtingsjaar van de club verwerkt: 1905. De rechter borst van het nieuwe uitshirt van de club uit Istanbul is uitgerust met het logo van Nike. De Amerikaanse kledingsponsor verzorgt al sinds 2011 de tenues van de Turkse club. De andere borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Turk Telekom Arena. Boven het logo prijken vier sterren. Deze sterren verwijzen naar de 20 kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster aan het logo toegevoegd worden. Het nieuwe tenue van Galatasaray wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een gele strip. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Nike. De kousen van het nieuwe tenue zijn rood met aan de achterkant flitsende gele strepen. Op de voorkant van de kousen staat de swoosh in het geel. Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe voetbalshirts en tenue van Galatasaray uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze shirts worden vanaf nu gedragen door sterren als Sneijder, Inan. Podoslki, Banga, Aziz, Bulut en Altintop. Check bovendien het nieuwe Galatasaray thuisshirt voor 2016-2017!

Galatasaray voetbalshirt kopen

Het nieuwe Galasaray thuisshirt 2016-2017 kan je nu voor kinderen en volwassenen open in de onderstaande shops. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 79,95 of 84,95 en in kindermaten € 69,95. Daar kan je je Galatasaray voetbalshirt ook laten bedrukken met de bedrukking van een eigen naam en nummer of één van de sterren. Geïnteresseerd in nog meer Galatasaray producten? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk ook de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Galatasaray uitshirt in de online Galatsaray shop van Nike 

of in deze grote Galatsaray SHOP

of in de online Galatasaray STORE

Galatasaray -away -shirt -2016-2017

Galatasaray -uittenue -2016-2017