Vandaag is ook het nieuwe Galasaray uitshirt 2015-2016 officieel gelanceerd door Nike en de Turkse club. In dit voetbalshirt speelt de Turkse club de Turkse Liga en Champions League uitwedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Eerder lekte het design van het nieuwe Galatasaray voetbalshirt al uit. Dit blijk ook echt het nieuwe voetbalshirt te worden.

Galatsaray uittenue 2015-2016

Het nieuwe Galasaray uitshirt 2015-2016 is geheel zwart en bevat verschillende accenten uit de clubkleuren van de Turkse club: rood en geel. De linker mouw bevat een rode band en de andere mouw een gele band. Verder loopt er aan de achterkant van het zwarte uitshirt van Galasaray een rode lijn. De rechter borst is uitgerust met een geel logo van Nike. Nike is sinds 2011 kledingsponsor van Galasaray. Het midden van de borst bevat een badge van de Turkse vlag en de linker borst is voorzien van het Galasaray logo. Boven het logo van de club staan vier sterren. Afgelopen seizoen behaalde Galatarasay het twintigste kampioenschap van de club, waardoor het een ster boven het logo mag toevoegen. Per vijf kampioenschappen mag een club in Turkije een gouden ster aan het logo toevogen. De linker zijkant van het shirt is overigens nog voorzien van een rode baan en de andere zijkant van een gele baan. Deze banen lopen door tot over de shorts. Het voetbalbroekje van het nieuwe Galatasaray uittenue 2015-2016 is verder geheel zwart en bevat ook het logo van de club en kledingsponsor Nike. De kousen van het nieuwe Galatasaray uittenue zijn zwart met een gele swoosh en in het geel de initialen van de club: GS. Check hieronder de foto's van het nieuwe en opvallende Galatsaray uitshirt 2015-2016, waarin sterren als Sneijder, Felipe Melo, Altintop, Bulut, Telles en Pololski gedurende het seizoen 2015-2016 schitteren. Vandaag werd ook het nieuwe Galatasaray thuisshirt officieel gelanceerd.

Galatsaray uitshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Galasaray uitshirt 2015-2016 kan je vanaf voor kinderen en volwassenen vanaf nu kopen in de online Galatsaray shop van Nike of in de online Galatasaray shop van Unisportstore. . Daar kan je je Galatasaray voetbalshirt ook laten bedrukken met de officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of één van de sterren. Geïnteresseerd in nog meer Galatasaray producten? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!Deel hieronder je mening over het nieuwe Galatsaray voetbalshirt! 

Galatsaray -uitshirt -2015-2016

Galatasaray -shirt -2015-2016

Galatasaray -uittenue -2015-2016

Extra informatie Galatsaray voetbalshirts 2015-2016

De Galatasaray Nike voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!