16 augustus 2015

Galatasaray trainingsshirts 2015-2016

Het nieuwe Galatsaray trainingsshirt en pre match top voor 2015-2016 zijn afgelopen weekend officieel gelanceerd door Galatasaray en de club waar Wesley Sneijder onder contract staat. Deze trainingsshirts worden door Galatasaray gedragen in de voorbereiding op de Turkse Liga en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Het trainingsshirt wordt vooral tijdens de trainingen gedragen en het pre match top vooral in de warming-up voorafgaande aan de wedstrijden dit seizoen. Uiteraard bespreken we de designs van beide trainingsshirts in dit blog en geven we de informatie waar je het nieuwste Galatsaray trainingsshirt van dit seizoen kunt kopen!

Galatasaray trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe Galatasaray trainingsshirt voor 2015-2016 is geheel zilver/licht grijs (door Nike platinum genoemd) en wordt gekenmerkt door de bordeaux rode accenten rondom de ronde hals en bovendien heeft de strip over de mouwen een donker rode kleur. Verder heeft het trainingsshirt een vrij simpel design. Het logo van kledingsponsor Nike staat op de rechter borst en het logo van de club versiert de linker borst. Opvallend is dat boven het Galatasaray logo op het shirt geen vier sterren staan. Vorig seizoen is Galatasaray voor de twintigste keer kampioen van Turkije geworden, waardoor het boven het logo een vierde ster mag dragen. Deze sterren staan wel op de nieuwe Galatsaray voetbalshirts, maar vooralsnog niet op de nieuwe trainingskleding van de club.

Galatasaray pre match top 2015-2016

Het nieuwe Galatasaray pre match top voor 2015-2016 heeft een iets rijker design. Dit trainingsshirt is overwegend bordeaux rood met gele details. Het shirt is vooral aan de bovenkant vooral rood en loopt naar onder toe langzaam over in het geel. Dit effect wordt gecreëerd door een design van een bliksemschicht en bovendien door een korrelend effect. Ook de strip over de schouders en mouwen is geel. Op de borst staat het logo van Nike bovendien in het geel. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2011 verbonden aan de Turkse kampioen. De andere borst bevat het logo van de club en de achterkant van het nieuwe Galatsaray pre match top is voorzien van de club. Beide nieuwe trainingsshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met het Nike Dri Fit materiaal, welke ervoor zorgt dat de spelers van de club optimaal kunnen presteren door het ventilerende en zweetafvoerende effect. Check hieronder de foto's van de shirts die gedragen worden door sterren als Sneijder, Podoloski, Burak, Melo en Telles.

Galatsaray trainingsshirt 2015-2016 kopen

Het witte Galatsaray trainingsshirt kan je vanaf nu voor volwassenen kopen in de online Galatasaray shop van Nike of in de online Galatasaray voetbalshop voor een bedrag van € 40,- en het pre match top voor een prijs van € 50,-. Directe levering en gratis verzending. Check bovendien het overzicht met beschikbare Galatsaray producten in het overzicht hiernaast of hieronder!

Heb je een mening over de nieuwe trainingsshirt van Galatsaray? Deel het hieronder!

Galatsaray -trainingsshirt -2015-2016

Galatasaray -pre -match -trainingsshirt -2015-2016