31 juli 2016

Galatasaray thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Galatasaray shirt voor 2016-2017 is officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Nike. In dit voetbalshirt speelt Galatasaray de Turkse Liga en de Europa League wedstrijden gedurende 2016-2017 in de Türk Telekom Arena. Galatasaray eindigde afgelopen seizoen op een teleurstellende zesde plek, maar won wel de beker, waardoor het komend seizoen ook actief is in Europa. Het nieuwe shirt van de in 1905 opgerichte club heeft een flitsend design. We bespreken het shirt van Galatasaray hieronder.

Galatasaray thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe shirt van Galatasaray wordt zoals altijd gekenmerkt door het zogenaamde half-om-half design. De rechter kant van het shirt is geel en de andere kant van het shirt is (komend seizoen) bordeaux rood. De mouwen zijn hier contrasterend aan. Dit betekent dat de rechter mouw overwegend rood is en de andere mouwe overwegend geel. De voorkant van het nieuwe Galatasaray shirt bevat verder dunne verticale streepjes, welke het shirt een flitsend uiterlijk geven. Deze strepen zijn gebaseerd op het design van de Nike Vapor Match shirts, welke uitgerust zijn met de AeroSwift technology. Daarnaast is het nieuwe shirt van Gala uitgerust met een v-hals met aan de achterkant een rode en gele baan. De rechter borst bevat de swoosh van Nike in het wit. De Amerikaanse kledingsponsor is sinds 2011 verbonden aan de Turkse club. De andere borst bevat het logo van de club uit Istanbul met daarboven vier sterren. Deze vier sterren verwijzen naar de gewonnen kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster aan het logo toegevoegd worden. Galatasaray is in totaal 20 keer kampioen van het land geworden. Op het midden van de borst staat het wapen van het land in de vorm van een badge. Deze badge mag de club komend seizoen dragen, omdat het de beker heeft gewonnen. Verder bevat de achterkant van het nieuwe shirt nog een speciaal detail. Hier staat het oprichtingsjaar van de club van Wesley Sneijder: 1905. Langs de zijkanten van het shirt loopt een gele strip. Het nieuwe tenue van Galatasaray wordt gecompleteerd door een wit broekje met aan de zijkanten een gele strip. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Nike.  De kousen zijn overwegend geel.

Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt van de club. Deze shirts zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze shirts schitteren sterren als Sneijder, Podolski, Muslera, Aziz, Inan, Telles, Bullut, Altintop en nog meer sterren van de club uit Istanbul.  Check bovendien het nieuwe Galatasaray uitshirt voor 2016-2017.

Galatasaray voetbalshirt kopen

Het nieuwe Galasaray thuisshirt 2016-2017 kan je nu voor kinderen en volwassenen open in de onderstaande shops. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 79,95 of 84,95 en in kindermaten € 69,95. Daar kan je je Galatasaray voetbalshirt ook laten bedrukken met de bedrukking van een eigen naam en nummer of één van de sterren. Geïnteresseerd in nog meer Galatasaray producten? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk ook de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Galatasaray shirt in de online Galatsaray shop van Nike 

of in deze grote Galatsaray SHOP

of in de online Galatasaray STORE

Galatasaray -thuis -shirt -2016-2017

Galatasaray -thuisshirt -2016-2017