23 juli 2015

Galatasaray thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Galatasaray thuisshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door de Turkse club en kledingsponsor Nike. In dit voetbalshirt speelt Galatasaray de Turkse Liga en Champions League thuiswedstrijden in de Türk Telekom Arena gedurende het seizoen 2015-2016. Eerder lekte het design van het nieuwe voetbalshirt van Galatasaray al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het nieuwe shirt van Galatasaray te worden. Het shirt staat geheel in het teken van het 20ste kampioenschap van de club en het 110 jarig bestaan van de club dit jaar. Nike is al sinds 2011 kledingsponsor van de rood/gelen.

Galatasaray thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Galatasaray thuisshirt 2015-2016 wordt gekenmerkt door het verticale gele vlak over de rechterkant en het rode vlak over de linkerkant. Ook de ronde hals van het shirt bevat dit design. Over de rechter zijkant van het shirt loopt een rode baan en over de linkerkant een gele baan. Deze banen lopen door tot over de shorts. De swoosh van Nike staat in het bordeaux rood op de rechter borst en op het midden vand e borst staat een embleem van de Turkse vlag. De rechter borst van het shirt bevat het logo van de in 1905 opgerichte club. Omdat Galatsaray afgelopen seizoen voor de twintigste keer kampioen van Turkije is geworden, mag het een ster boven het embleem van de club toevoegen. Boven het Galatasaray embleem staan dan ook vier sterren. Per vijf kampioenschappen mag een club in Turkije een ster toevogen aan eht logo op het shirt. Sinds de oprichting van de club worden de voetbalshirts van Galasaray al gekenmerkt door een combinatie van een rood en geel blok over het shirt. Tere er van het 110 jarig bestaan van de club dit jaar hebben Nike en Galataray ervoor gekozen dit design door te trekken naar de shorts. De rechterpijp van het short is geheel geel en de linkerpijp is rood. Bovendien zijn de voetbalbroekje van Galatasaray uitgerust met de logo's van Nike en de club. Ook de kousen van het nieuwe Galasaray hebben verschillende kleuren. De linker sok is rood en de rechter sok is geel. Op de kousen staan bovendien de initialen van de club (GS) en het logo van Nike. Check hieronder de foto's van het nieuwe en opvallende Galatsaray thuisshirt 2015-2016 en thuistenue, waarin sterren als Sneijder, Felipe Melo, Altintop, Bulut, Telles en Pololski gedurende het seizoen 2015-2016 schitteren.

Galatasaray thuistenue 2015-2016 kopen

Het nieuwe Galasaray thuisshirt 2015-2016 kan je vanaf voor kinderen en volwassenen vanaf nu kopen in de online Galatsaray shop van Nike of in de online Galatasaray shop van Unisportstore. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 79,95 of 84,95 en in kindermaten € 69,95. Daar kan je je Galatasaray voetbalshirt ook laten bedrukken met de bedrukking van een eigen naam en nummer of één van de sterren. Geïnteresseerd in nog meer Galatasaray producten? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Deel hieronder je mening voer het nieuwe Galatasaray voetbalshirt!

Galatasaray -thuisshirt -2015-2016-a

Galatasaray -thuisshirt -2015-2016-c

Galatasaray -thuisshirt -2015-2016 (2)

Extra informatie Galatsaray voetbalshirts 2015-2016

De Galatasaray Nike voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!