Het nieuwe Galatasaray N98 trainingsjack 2015-2016 is inmiddels officieel gelanceerd door Galatasaray en de kledingsponsor Nike. Dit is het jack dat de spelers dragen wanneer zij het veld betreden voorafgaande aan de Turkse Liga en Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Dit is ook het trainingsjack dat de spelers van Galatsaray dragen wanneer het Champions League nummer/anthem wordt afgespeeld voorafgaande aan de Champions League wedstrijden. Het N98 jack van Galatasaray wordt dan ook niet tijdens de trainingen van de club gedragen. Nike, welke sinds 2011 kledingsponsor is van de Turkse club, heeft twee verschillende jacks voor Galatasaray gelanceerd. Beide N98 track jackets zijn geheel in stijl van het nieuwe thuisshirt en uitshirt. Het rood/gele jack wordt gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het zwarte jack ter voorbereiding op de uitwedstrijden. We bespreken in dit blog beide jacks en geven bovendien aan waar je deze unieke Galatsaray trainingsjacks kunt kopen.

Galatasaray trainingsjack 2015-2016

Het rood/gele N98 trainingsjack van Galatasaray voor 2015-2016 heeft een identiek uiterlijk als het nieuwe Galatasaray thuisshirt 2015-2016. Dit jack wordt gekenmerkt door het gele vlak over de rechterkant en het rode vlak over de linkerkant. De mouwen bevatten ook deze kleuren en zijn bovendien uitgerust met een contrasterende strip over de mouwen. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is contrasterend. Evenals het thuisshirt is het nieuwe N98 jack ook een ode aan het 110 jarig bestaan van de club en daarmee aan de clubkleuren van Galatasaray. De rechter borst van het jack is uitgerust met het logo van Nike en de andere borst bevat het logo van de kampioen van Turkije. Opvallend is dat, in tegenstelling tot het nieuwe thuisshirt, boven het logo van de club geen vier sterren staan. Omdat Galatsaray in 2014-2015 voor de twintigste keer kampioen is geworden mag het een extra ster boven het logo plaatsen. Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster boven het logo geplaatst worden. Deze sterren staan echter niet boven het logo van de club op het N98 jack. De zijkanten zijn overigens uitgerust met twee zakken en de rits van het jack is geel.

Zwarte Galatsaray trainingsjack 2015-2016

Galatsaray en Nike hebben ook een zwart N98 jack gelanceerd voor dit seizoen. Dit jack is geheel zwart en bevat details uit de clubkleuren van de club. Deze details komen vooral terug in de strip over de mouwen en schouders. De strip over de rechter schouder is geel en de strip over de andere schouder is rood. Verder staan de logo's van de club en Nike op dezelfde plek als op het rood/gele trainingsjack. Beide jacks bestaan voor 100% uit polyester en zijn gebaseerd op de trainingsjacks van het nationale elftal van Brazilië in 1998. Sindsdien heeft Nike in samenwerking met verschillende clubs en bonden gelijksoortige jacks gelanceerd, die de landen en clubs dragen wanneer zij het veld betreden voorafgaande aan de wedstrijden. In het nieuwe N98 jack van Galatsaray schitteren sterren als Sneijder, Podolski, Burak, Felipe Melo, Tello, Eboue en nog meer sterspelers.

Galatasaray N98 trainingsjack 2015-2016 kopen

Het nieuwe N98 trainingsjack van Galatsaray voor 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online Galatsaray shop van Nike voor een bedrag van € 79,95 voor volwassenen. Check hieronder ook andere beschikbare Galatsaray producten. Directe levering en gratis verzending

Geef hieronder ook je mening over de nieuwe Galatsaray N98 jacks!

Galatasaray N98 Trainingsjack 2015-2106

Zwarte -galatasaray -n -98-jack -2015-2016