4 oktober 2015

Galatasaray Champions League trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe Galatasaray Champions League trainingsshirt 2015-2016 is afgelopen weekend officieel gelanceerd door de Turkse club en kledingsponsor Nike. Dit trainingsshirt wordt door Galatasaray gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal gedurende 2015-2016. Galatasaray is dit seizoen ingedeeld in poule C met Benfica, Atletico Madrid en FC Astana. Het nieuwe trainingsshirt van de kampioen van Turkije heeft hetzelfde template als alle andere trainingsshirt van Nike clubs die aan de groepsfase van het kampioenenbal deelnemen en is bovendien geheel in stijl van het nieuwe 3e shirt van de club.

Rode Galatsaray camouflage trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe Galatasaray CL trainingsshirt 2015-2016 is evenals het nieuwe 3e shirt van de club geheel rood, maar heeft een donkerdere tint dan het 3e shirt. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de camouflage print over het gehele shirt. Daarnaast is het Galatasaray CL trainingsshirt uitgerust met een crew neck en loopt er een rode strip over de mouwen. De rechter borst bevat het logo van Nike en de andere borst bevat het logo van de club. Opvallend is dat boven dit logo geen gouden sterren zijn. Galatasaray is afgelopen seizoen voor de twintigste keer kampioen van Turkije geworden en mag om die reden vier sterren boven het logo dragen. Deze sterren komen overigens wel terug boven het logo op de voetbalshirts van de club. In Turkije mag een club een ster aan het logo toevoegen per vijf kampioenschappen. Check hieronder de foto's van de nieuwe rode Galatasaray camouflage trainingsshirts. Deze shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn bovendien uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de spelers van de club optimaal kunnen presteren door het ventilerende en vochtafstotende effect. Het nieuwe shirt zal gedragen worden door sterren als Sneijder, Podolski, Yilmaz, Inan en andere sterren. Eerder dit seizoen lanceerde de club al andere flitsende rode en witte trainingsshirts!

Galatasaray CL trainingsshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Galatasaray CL trainingsshirt 2015-2016 kan je zowel voor kinderen als volwassen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 40 en voor kinderen ongeveer € 33,-. Check ook andere beschikbare Galatasaray producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe training shirt van Galatasaray in de officiële shop van Nike of
in de Galatasaray voetbalshop!

Galatsaray -cl -trainingsshirt -2015-2016