Galatasaray en Nike hebben vandaag ook het speciale Champions League presentatiepak 2015-2016 officieel gelanceerd. Dit presentatiepak wordt door de spelers van Galatasaray gedragen in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Het presentatiepak is het pak dat vooral gedragen wordt tijdens het reizen naar de wedstrijden en het verblijf in het hotel voorafgaande aan de wedstrijden in het kampioenenbal. Om deze reden wordt het pak ook wel het Galatasaray buspak of hotelpak genoemd. In het pak wordt dus niet getraind door de spelers. Galatasaray is dit seizoen ingedeeld in poule C met Atletico Madrid, Benfica en FC Astana. Dan over naar het design van het nieuwe pak van de Turkse kampioen.

Zwarte Galatasaray presentatiepak 2015-2016

et nieuwe Galatasaray pak is overwegend zwart en bevat rode accenten. De rode accenten zijn afgeleid van de kleuren van het 3e shirt van de club. Het trainingsjack van het Galatasaray presentatiepak is geheel zwart en bevat een fel rode strip over de schouders en mouwen. De rechter borst van het jack is uitgerust met een rode swoosh van Nike. De andere borst bevat het logo van de club. Boven dit logo staan geen vier sterren. Deze vier sterren staan wel boven het logo op de voetbalshirts en zijn ter ere van de twintig kampioenschappen van de club. Verder is het jack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en vallen de mouwen vrij strak om de armen. Het presentatiepak van Galatasaray wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met ook een rode strip die van de bovenkant naar de knieën loopt. Ook op de broek zijn de swoosh van de Amerikaanse kledingsponsor en het logo van de club vertegenwoordigd. De trainingsbroek is bovendien uitgerust met twee zakken en de pijpen aan de onderkant van de trainingsbroek bevatten ritsen, zodat je de broek makkelijk over je schoenen aan en uit kunt doen. Verder zijn is het woven trainingspak van Galatasaray uitgerust met het Nike Dri Fit systeem, welke zorgt voor ventilatie en verkoeling. Dit pak wordt gedragen door sterren als Sneijder, Poldoski, Inan, Rodriguez en Yilmaz.

Galatasaray presentatiepak kopen

Het nieuwe zwarte presentatiepak kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen kopen in de onderstaande online shops. De prijs van het pak voor volwassenen is ongeveer € 120,- en voor kinderen € 100,-. Check ook andere beschikbare Galatasaray producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Check daar ook bijvoorbeeld de Galatasaray voetbalshirts met officiële bedrukking

Koop het nieuwe pak in de officiële Galasaray shop van Nike 

of in de online voetbalshop van Galatasaray!

Galatsaray -cl -presentatiepak -2015-2016