Galatasaray 3e voetbalshirt 2020-2021

Als alternatief voor het reguliere Galatasaray uitshirt hebben de Turkse club en kledingsponsor Nike ook een derde voetbalshirt gelanceerd. Dit tenue draagt de club uit Istanbul tijdens de uitwedstrijden in de Turkse Süper Lig en beker gedurende 2020-2021. De club van trainer Fatih Terim speelt dit seizoen geen Europees voetbal. De club eindigde namelijk op een zesde plek.

Oranje Galatasaray uitshirt 2020-2021

Alle Nike 3e voetbalshirts 2020-2021 zijn dit seizoen geïnspireerd door een iconische Nike Air Max sneaker en de nieuwe Galatasaray 3e shirts vormen hier geen uitzondering op. Het tenue van Galatasaray is een combinatie van rood, geel en oranje en deze kleuren lopen naadloos in elkaar over. Het zijn direct ook de clubkleuren van de Turkse topclub. De body van het tenue bevat een donker oranje gloed en naar de mouwen loopt dit over in het licht oranje/geel. Daarnaast bevat het nieuwe Galatasaray voetbalshirt zwarte accenten, waardoor het tenue precies dezelfde kleurencombinatie heeft als de hieronder afgebeelde Nike Air Max sneakers. De ronde hals van het voetbalshirt is zwart en hetzelfde geldt voor de swoosh van Nike op de rechterborst. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2002 de kledingsponsor van Gala en beide partijen hebben een langjarig contract. Ook de badge op het tenue van Galatasaray is een combinatie van zwart en oranje. Een speciaal detail bevindt zich nog in de nek. Hier is een dunne zwarte taping aangebracht, waarin de bijnaam van de club iv verwerkt: GALA. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met op de linker broekspijp de logo's van de club en Nike. De kousen bevatten hetzelfde fading design als het voetbalshirt. Deze zijn een combinatie van verschillende tinten oranje en bevatten op het midden de swoosh van Nike en de initialen van de club: GS. Alle Nike voetbalshirts zijn dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Galatasaray 3e shirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Falcao, Turan, Kilinc, Bayram, Akbaba, Belhanda, Diagne en andere spelers of check de andere Galatasaray voetbalshirts. 

Galatasaray 3e voetbalshirt bestellen

Het nieuwe, oranje Galatasaray 3e voetbalshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Check daar ook nog de tenues van afgelopen seizoen. Directe levering!

Bestel je Galatasaray 3e shirt in deze winkel! 

of deze SHOP!

of deze  Galatasaray fanshop (inclusief goedkope t-shirts en hoodie) 

Galatasaray 3e shirt 2020-2021