28 september 2016

Galatasaray 3e shirt 2016-2017

Het Galatasaray 3e shirt 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de Turkse club en Nike. In dit nieuwe shirt speelt Galatasaray de uitwedstrijden in de Turkse Liga en in de beker gedurende dit seizoen. De club won vorig jaar de beker, maar is door de UEFA uitgesloten van het spelen van Europese wedstrijden dit seizoen. Hieronder bespreken we het design van het nieuwe shirt. Het template zagen we ook terugkomen bij uitgelekte voetbalshirt van Corinthians, Barcelona, Inter Milan en Manchester City.

Paars Galatasaray 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Galatasaray 3e shirt voor 2016-2017 is overwegend paars met witte accenten. Door Nike worden deze kleuren ''Hyper Grape'' en ''Pure Platinum'' genoemd. Het shirt is uitgerust met flitsende paarse en witte horizontale strepen.  De bovenkant van het nieuwe Galatasaray voetbalshirt bevat bredere horizontale paarse banen en de onderkant van het shirt bevat bredere witte banen. Dit effect loopt geleidelijk in elkaar over. Het nieuwe Europa League voetbalshirt van Galatasaray 2016-2017 is overwegend paars van kleur.  In het seizoen 2014-2015 droeg Galatasaray ook een paars 3e shirt. Het paars van het  nieuwe alternatieve uitshirt van dit seizoen is echter wat donkerder van kleur. Verder is het nieuwe shirt aan de zijkanten uitgerust met een zwarte strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en dan komen er ook fel paarse details tevoorschijn. Deze strip aan de zijkanten van het shirt zorgt bovendien voor ventilatie. De schouders en mouwen van dit voetbalshirt zijn volledig paars. Dit geldt ook voor de aanwezige v-hals op het shirt. De achterkant van de v-hals bevat een iets lichter paarse strip en daarboven is het oprichtingsjaar van de club die onder leiding staat van trainer Jan Olde Riekerink: 1904. Het logo van de Turkse topclub komt terug op de linker borst. Dit logo bevat 4 kampioenssterren in één van de clubkleuren van ''Gala'': geel. Deze sterren verwijzen naar de twintig behaalde landskampioenschappen in Turkije. Per vijf landkampioenschappen mag er in Turkije een ster aan het logo van de club worden toegevoegd. De rechter borst bevat op zijn beurt een witte Nike swoosh. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2011 kledingsponsor van de club. Op de achterkant van het shirt staat het logo van sponsor GARENTA, welke sinds 2015 aan de club verbonden is. Het nieuwe tenue van Galatasaray wordt gecompleteerd door een paars short met aan de zijkanten weer een donkere strip. Ook prijken de logo's van de club en Nike op de shorts. De kousen zijn ook paars en bevatten aan de achterkant flitsende strepen.

Check hieronder de foto's van het nieuwe 3e shirt van Galatasaray, waarin sterren als Sneijder, Nigel De Jong, Derdiyok, Podolski, Sigthorsson, Inan, Aziz en andere sterren van de club gaan schitteren vanaf nu. De nieuwe Galatsaray tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Galatasaray thuisshirt en uitshirt voor 2016-2017!

Galatasaray voetbalshirt kopen

Het Galasaray 3e shirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 79,95 of 84,95 en in kindermaten € 69,95. Daar kan je je Galatasaray voetbalshirt ook laten bedrukken met de bedrukking van een eigen naam en nummer of één van de sterren. Geïnteresseerd in nog meer Galatasaray producten? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk ook de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Galatasaray 3e shirt in deze Galatasaray SHOP

of de online Galatsaray shop van Nike 

of in officiële  Galatsaray SHOP

Galatasaray -3e -shirt -2016-2017-nike
Galatasaray -3e -shirt -2017-nike -detail
Galatasaray -3e -shirt -detail -2016-2017