20 september 2015

Galatasaray 3e shirt 2015-2016

Het nieuwe Galatasaray 3e shirt of alternatieve uitshirt is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de kampioen van Turkije. In dit voetbalshirt speelt Galatasaray vooral de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Turkse Liga en de Turkse Beker. Galatasaray is dit seizoen ingedeeld in Champions League poule C en strijdt met Atletico Madrid, Benfica en Astana om een plaats in de achtste finales van het kampioenenbal. In juni lekte het design van het nieuwe Galatasaray 3e shirt al uit. Vandaag werd deze officieel gelanceerd.

Rode Galatasaray uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Galatasaray 3e shirt 2015-2016 heeft hetzelfde template als de eerder deze week gelanceerde 3e shirts van Barcelona, Inter Milan en Manchester City. Het nieuwe shirt van de kampioen van Turkije is overwegend rood met zwarte accenten. De rode accenten zijn afkomstig uit de clubkleuren van Galatasaray en zijn bovendien een verwijzing naar de klassieke speelstijl van de club, die gekenmerkt wordt door het vooruitvoetballen, innovatie en de combinatie van de strijd van de spelers en de passie van de fans. De zwarte accenten komen vooral terug in de mouwen van het shirt. De bovenkant van de mouwen zijn rood en lopen met een vervagend en korrelend effect over in het zwart. Ook de zijkanten van het nieuwste Galatasaray voetbalshirt bevatten een zwarte strip. Deze zwarte details op het nieuwe shirt accentueren de acties van de spelers wanneer Galatasaray 's avonds een wedstrijd speelt en de stadionlampen op de spelers schijnen. De rechter borst bevat het logo van Nike in het zwart. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2011 kledingsponsor van de club waar Sneijder onder contract staat. De andere borst bevat het logo van de in 1905 opgerichte club. Boven het logo bevinden zich vier gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar de twintig kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag een club in Turkije een ster aan het logo toevoegen. Omdat Galatasaray afgelopen seizoen voor de twintigste keer kampioen van Turkije is geworden, heeft het dit seizoen voor het eerst vier sterren boven het logo op de voetbalshirts. Het nieuwe Galatasaray uittenue wordt gecompleteerd door een rood/zwart voetbalbroekje. De bovenkant van het short is rood en loopt naar onderen over in het zwart. Ook de zijkanten van het short bevatten een zwarte strip. De logo's van de club staan beiden op de linker pijp. De kousen van het nieuwe tenue zijn zwart met in het fel rood de swoosh van Nike en daaronder de initialen van de club: GS. Check hieronder de foto's van het nieuwe Galatasaray 3e shirt en tenue, waarin sterren als Podolski, Sneijder, Yilmaz, Inan, Kaya en Rodriguez schitteren gedurende dit seizoen. Eerder lanceerde de club al het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016.

Galatasaray 3e shirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe rode Galatasaray uitshirt of 3e shirt kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het Galatasaray voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 80-€ 85 en voor kinderen € 65-70. Laat ook je shirt bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de club. Directe levering en gratis verzending! Check bovendien andere beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder.

Koop het nieuwe Galatasaray 3e shirt in de online Galatasaray voetbalshop
of de officiële Galatasaray shop van Nike!

Heb je een mening over dit shirt? Deel het hieronder!

Galatasaray -3e -shirt -2015-2016

Galatasaray -3rd -shirt -2015-2016

Galatasaray -3e -tenue -2015-2016