Vandaag is naast de nieuwe 3e shirts van PSG, Manchester City, Juventus, AS Roma en Inter Milan, ook het nieuwe 3e shirt van Galatasaray officieel gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt Galatasaray de uitwedstrijden in de Champions League en de Turkse beker gedurende het seizoen 2014-2015. Tijdens de Champions League is Galatasaray ingedeeld in poule D met Arsenal, Borussia Dortmund en Anderlecht. Het nieuwe Galatasaray voetbalshirt heeft een opvallende kleur. Het voetbalshirt is namelijk overwegend paars/ magenta. Het tenue bestaat daarbij uit twee verschillende tinten paars. De voorkant van zowel het voetbalshirt, het short als de kousen is een lichtere kleur paars dan de achterkant van deze items. Deze verschillende kleuren paars worden op alle items gescheiden door een oranje baan. Deze oranje kleur is afkomstig van één van de clubkleuren van de Turkse club. De andere clubkleur is rood. Over de schouders van het voetbalshirt en over de zijkanten van het voetbalshirt loopt een oranje baan, alsook over de zijkanten van het voetbalbroekje en over de zijkanten van de kousen. Deze oranje banen accentueren een gevoel van snelheid, wanneer de spelers van Galatasaray in actie komen in dit voetbalshirt. Verder is het nieuwe Galatasaray 3e shirt uitgerust met een klassieke polo kraag met drie knoopjes. Deze kraag is net iets donkerder paars dan de overige voorkant van het voetbalshirt. Verder bevat de binnenkant van de kraag een speciaal detail. Hierin staat namelijk een driehoek in de clubkleuren van de club met daarin de tekst: ''Ilklerin Ve Enlerin Takimi'' (De club van de eersten en de meesten), verwijzend naar het feit dat Galatasaray de meest succesvolle club van Turkije is. De linker borst van het voetbalshirt bevat het logo van de club met daarboven drie sterren. Deze sterren verwijzen naar de 19 gewonnen kampioenschappen van de club. De andere borst bevat een badge van de vlag van Turkije en het logo van Nike. Hoofdsponsor Turk Telekom versiert het midden van het voetbalshirt.

Het nieuwe Galatasaray tenue wordt gecompleteerd door een magenta voetbalbroekje met aan weerszijden een oranje strip. Ook de logo's van Galatasaray en Nike zijn vertegenwoordigd op de shorts. De kousen zijn geheel paars met een oranje strip. Bovendien bevatten de sokken het logo van Nike. Check hieronder de foto's van de nieuwe Galatasaray 3e shirts 2014-2015. Deze voetbalshirts kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe thuisshirts, uitshirts, trainingsshirts, N98 jackets, presentatiepakken en andere Galatasaray merchandising. Inclusief bedrukking van sterspelers als Sneijder, Muslera, Yilmaz en Melo. + 10% KORTING!

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

Galatasaray 3e Shirt 2014-2015

Galasaray 3de Shirt 2014-2015

Galatasaray 3e Tenue 2014-2015

Extra informatie


Uiteraard zijn alle Nike voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 uitgerust met de meest geavanceerde technieken van teamkledingsponsor Nike, om de prestaties van het team te bevorderen. De nieuwe Galatasaray voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers van Galatasaray coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanten van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue van Galatasaray is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaat voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 biljoen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

 

Bron foto's: news.nike.com