21 augustus 2015

Frosinone voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe voetbalshirts van de Italiaanse club Frosinone zijn gisteren officieel bekend gemaakt door de Italiaanse club en kledingsponsor Legea. In deze voetbalshirts speelt de club de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Frosinone eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Serie B waardoor het voor het tweede opeenvolgende seizoen gepromoveerd is. Tijdens het seizoen 2013-2014 speelde de club nog in de Serie C. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de club dat het uit komt in de Serie A. Thuishaven van de club is Stadio Comunale in Frosinone. De club heeft tegelijkertijd haar nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor 2015-2016 gelanceerd.

Frosinone thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Frosinone thuisshirt 2015-2016 is geheel in stijl van de clubkleuren van de club en is overwegend geel. Verder wordt het voetbalshirt van Frosinone gekenmerkt door de blauwe accenten. Deze blauwe accenten komen terug aan de achterkant van de hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder wordt het design van het nieuwe thuisshirt van de Italiaanse club gekenmerkt door het watermerk van de leeuw uit het logo van de club aan de onderkant van het shirt. De rechter borst en de mouwen bevatten het logo van kledingsponsor Legea en de linker borst is uitgerust met het logo van de club. De voorkant van het voetbalshirt is ook uitgerust met het logo van Frusinate en Gala, twee shirtsponsoren van de club. Het nieuwe thuistenue van Frosinone wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje en gele kousen met blauwe details.

Frosinone uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Frosinone uitshirt 2015-2016 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is contrasterend aan het thuisshirt en is overwegend blauw met gele details. Ook dit shirt bevat een v-hals en het watermerk van het clublogo op de onderkant van het shirt. De logo's van Legea, Frusinate en Gala staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue van de Italianen wordt gecompleteerd door een blauw short en blauwe kousen. De club heeft dit jaar ook een 3e shirt, welke wit is met blauwe en gele accenten en ook het watermerk van het clublogo bevat. Check hieronder de foto's van de nieuwe Frosinone voetbalshirts voor 2015-2016! In deze shirts debuteert de club in de Serie A wedstrijd tegen Torino.

Deze nieuwe voetbalshirts kan je vooralsnog nergens kopen. Andere nieuwe Serie A voetbalshirts check je bij Subside Sports of bij Unisportstore! Directe levering en gratis verzending!

Frosinone -voetbalshirts -2015-2016

Bron foto's: footyheadlines.com