16 juni 2016

Fortuna Düsseldorf uitshirt 2016-2017

De Duitse 2. Bundesliga club Fortuna Düsseldorf heeft de nieuwe uitshirts voor 2016-2017 officieel gelanceerd. In deze nieuwe shirt speelt Fortuna Düsseldorf de uitwedstrijden in de 2. Bundesliga gedurende 2016-2017. Fortuna Düsseldorf eindigde afgelopen seizoen als veertiende in de 2. Bundesliga, waardoor het komend seizoen weer op het tweede niveau van Duitsland actief is. Vandaag lanceerde de club zowel het nieuwe uitshirt als het 3e shirt van de club. Het uitshirt zal vooral gedragen worden in de 2. Bundesliga uitwedstrijden en het 3e shirt vooral tijdens de bekerwedstrijden. We bespreken beide voetbalshirts van de Duitse club hieronder.

Fortuna Düsseldorf uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Fortuna Düsseldorf uitshirt voor 2016-2017 heeft dit seizoen een flitsend design. Het shirt wordt allereerst gekenmerkt door de rode en witte verticale banen over het shirt. Vanaf de borst lopen er door de witte verticale banen diagonale rode strepen. De witte openingen tussen de rode diagonale banen worden naar de onderkant van het shirt rood. Verder is het nieuwe uitshirt van de Duitse club die haar thuiswedstrijden speelt in de ESPIRIT Arena, uitgerust met zwarte accenten. Deze accenten komen terug in de v-hals en in de gevouwen kraag. Deze kraag bevat ook weer subtiele rode lijntjes. De onderkant van de mouwen worden afgesloten door een zwarte subtiele lijn. Over de schouders en mouwen loopt een witte baan. Hierin is het logo van PUMA verwerkt. De Puma cat prijkt ook op de rechter borst. Het Duitse sportmerk is sinds 2004 kledingsponsor van de Duitse club. De andere borst bevat het logo van de club en op het midden van het shirt prijkt het zwart/wittelogo van shirtsponsor OTELO. Aan de achterkant van het shirt zijn ook nog een aantal details te vinden. De achterkant van het shirt is geheel rood en bevat het oprichtingsjaar van de club met de letter F: 1895. Bovendien staat de naam van de club op de achterkant van het shirt: DÜSSELDORF.

Fortuna Düsseldorf 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Fortuna Düsseldorf 3e shirt voor 2016-2017 is een combinatie van zwart en donker grijs. Het shirt is aan de bovenkant zwart en loopt middels een effect van diagonale strepen over in het donker grijs. Dit shirt is uitgerust met een ronde hals en dunne rode strepen over de schouders en mouwen. De logo's van Puma, de club en Otelo staan op dezelfde plek als op het thuisshirt, evenals de naam van de club en het oprichtingsjaar. Check hieronder de foto's van het nieuwe Fortuna Düsseldorf uitshirt en 3e shirt waarin sterren als Bolly, Demirbay en Sararer komend seizoen schitteren. Zoals alle tenues van Puma zijn de nieuwe shirts van Fortuna Düsseldorf uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren.

Check nu ook het nieuwe Fortuna Düsseldorf thuisshirt 2016-2017.

Fortuna Dusseldorf voetbalshirt kopen

Het nieuwe Fortuna Düsseldorf shirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio juli kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80-€ 85,- en voor kinderen € 70,-. Hier heb je ook de mogelijkheid het shirt van Fortuna Düsseldorf te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Directe levering!

Koop het nieuwe voetbalshirt van de club in deze shop! 


Dusseldorf -uitshirts -2016-2017