Fortuna Düsseldorf voetbalshirts 2021-2022

Fortuna Düsseldorf heeft in samenwerking met de nieuwe kledingsponsor adidas en teamkledingspecialist 11teamsports de nieuwe Fortuna Düsseldorf voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt Düsseldorf de 2.Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in 2021-2022. Adidas is dit seizoen dus verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues. Het Duitse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Uhlsport.

Fortuna Düsseldorf thuisshirt 2021-2022

Het adidas Fortuna Düsseldorf thuisshirt 2021-2022 heeft een vrij standaard design. Het tenue is geïnspireerd door het mIadidas template. Het voetbalshirt is volledig rood en bevat witte details. De ronde hals bevat een witte band en ook de adidas strepen op de schouders zijn wit. Bovendien worden de mouwen afgesloten door een witte band. Op de rechterborst prijkt het adidas performance logo en de linkerborst bevat het logo van de Duitse club. Sponsor Henkel staat op het midden van het tenue en in de nek op de achterzijde van het tenue staan zowel de naam van de stad als het oprichtingsjaar: 1895. Een subtiel detail bevindt zich nog op de voorzijde van het voetbalshirt. Ter hoogte van de linker onderkant bevindt zich een watermerk van het stadswapen. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Fortuna Düsseldorf uitshirts 2021-2022

Het Fortuna Düsseldorf uitshirt 2021-2022 is dit seizoen wit met vier horizontale zigzag banen op de body. Dit tenue bevat een V-hals met subtiele zwarte lijnen en ook de strepen van adidas staan in het zwart op de schouders. Het adidas logo op de rechterborst is tevens zwart en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor de details. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met zwarte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Düsseldorf heeft ook een alternatief uitshirt met een jaren '90 urban graphic print. Het 3e shirt is zwart met een design van zigzag banen en horizontale lijnen in het zwart en grijs. Alle logo's op het derde tenue zijn wit, alsook de lijnen ter hoogte van de V-hals en aan de onderkant van de mouwen. Het broekje en de kousen van het derde tenue zijn ook zwart met witte details.

Zoals alle adidas tenues zijn ook deze voetbalshirts voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas Fortuna Düsseldorf voetbalshirts 2021-2022. Deze nieuwe tenues kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Duitse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere Düsseldorf tenues? Check het dan in DEZE WEBSHOP!

Fortuna Dusseldorf thuisshirt 2021-2022

Fortuna Düsseldorf uitshirt 2021-2022

Fortuna Düsseldorf 3e shirt 2021-2022