27 juni 2017

Fortuna Düsseldorf thuisshirt 2017-2018

Fortuna Düsseldorf en de nieuwe kledingsponsor UHLSPORT hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 officieel bekend gemaakt. In het nieuwe shirt speelt Fortuna Düsseldorf de 2.Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in de Esprit Arena gedurende 2017-2018. Vanaf dit seizoen is Uhlsport de kledingsponsor van de Duitse club. Het merk heeft Puma vervangen. Düsseldorf eindigde afgelopen seizoen op een elfde plaats en speelt dus dit seizoen opnieuw op het tweede niveau van Duitsland. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt.

Fortuna Düsseldorf thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe shirt werd afgelopen weekend door Uhlsport gelanceerd tijdens de campagne: ''Kein zebra, kein fohlen, keine maja.'' Het shirt heeft een echt retro design en is wit met dunne rode pinstripes. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals en een gevouwen, rode kraag. De mouwen zijn overwegend wit met een rode bies. Het logo van Uhlsport staat op de rechter borst, terwijl de trademark tekens van het Duitse sportmerk zijn te vinden op de schouders en mouwen. De linker borst bevat het logo van de in 1895 opgerichte club. De achterkant van de kraag bevat dit oprichtingsjaar en op de achterkrant van het shirt staat ook de naam van de stad waarin de club haar wedstrijden speelt: Dusseldorf. Een ander detail is te vinden aan de binnenkant van het shirt. De binnenkant van de hals is namelijk uitgerust met een print van het stadion van de club en aan de binnenkant van de kraag staat bovendien een leus van de club: ALLES AUF LIEBE – F95. Het nieuwe thuistenue van Dusseldorf wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen. Op de kousen staan ook weer de initialen van de club: F95.

Fortuna Düsseldorf voetbalshirt kopen

Het nieuwe Fortuna Düsseldorf shirt voor 2017-2018 van Uhlsport kan je vanaf medio juli kopen in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt is ongeveer € 74,95 voor volwassenen. Dit shirt kan je bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check in de onderstaande shop ook goedkope Fortuna Dusseldorf voetbalshirts. Directe levering!

Scoor het Fortuna Dusseldorf shirt in DEZE SHOP!