Fortuna Düsseldorf voetbalshirts 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van de Duitse club Fortuna Düsseldorf is vandaag officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Duise kledingsponsor Uhlsport. Uhlsport is sinds 2017 verantwoordelijk voor het design van het shirt van de clubs uit Düsseldorf. Helaas is Fortuna Düsseldorf afgelopen seizoen gedegradeerd uit de Bundesliga en is het ontwerp van dit tenue te bewonderen tijdens de uitwedstrijden van Fortuna in de 2. Bundesliga. Nieuwsgierig naar dit nieuwe tenue? Kijk hier!

Fortuna Düsseldorf uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van Fortuna Düsseldorf is gebaseerd op de traditionele clubkleuren. De basiskleur van het shirt is wit, verder zijn er rode details in het shirt verwerkt. Deze rode kleur komt terug in de brede biezen aan de onderkant van de mouwen en ook de ronde hals is rood van kleur. In de hals staat geschreven '' Traditie. '' Binnen in de kraag staat de naam van het stadion '' Paul-Janes-Stadium '' Op de recht van de borst staat de naam van kledingsponsor Uhlsport. De badge van Fortuna Düsseldorf staat aan de linkerkant van de borst. Op het midden van het shirt prijkt de naam van hoofdsponsor Henkel. het gaafste detail van het shirt zit hem in een reliëf curve, welke op de voorkant van het shirt te zien is. Dit curve patroon staat voor de deelnamen aan de competitie in de afgelopen 40 jaar. Wat ons betreft is dit een gaaf detail, wat de geschiedenis van de club weergeeft. Op de achterkant van het shirt is een F95 te zien. Het nieuwe uittenue van Fortuna Düsseldorf wordt gecompleteerd door een rode broek en witte voetbalkousen. 

Check hieronder nog enkele foto's van het nieuwe uittenue van de Duitse 2. Bundesliga club!

Fortuna Düsseldorf voetbalshirt 2020-2021 kopen

Het nieuwe Fortuna Düsseldorfshirt voor 2020-2021 is vanaf nu te bestellen in de onderstaande uit webshop. De prijs van het shirt is € 80, - voor volwassenen en € 70, - voor kinderen. In deze webshop is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd

Scoor je Fortuna Düsseldorf voetbalshirts in DEZE WEBSHOP!