9 augustus 2019

Fortuna Düsseldorf uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Fortuna Düsseldorf en Uhlsport hebben inmiddels ook het nieuwe uitshirt en 3e shirt van de Duitse club gelanceerd. In deze voetbalshirts speelt de Duitse club de uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal gedurende 2019-2020. Düsseldorf eindigde afgelopen seizoen op een tiende plek en speelt daarom dit seizoen opnieuw op het hoogste niveau van Duitsland. Het Duitse sportmerk Uhlsport is sinds 2017 kledingsponsor van de club van trainer Friedhelm Funkel. Düsseldorf draagt dit seizoen ook weer twee verschillende uitshirts.

Rood Fortuna Düsseldorf uitshirt 2019-2020

Het Fortuna Düsseldorf uitshirt voor 2019-2020 is rood en wordt gekenmerkt door de verschillende verticale vlakken. Deze vlakken hebben verschillende tinten rood. Het tenue is verder uitgerust met een v-hals. De binnenkant van de hals bevat een speciale print. Deze print symboliseert het DNA van de club. Bovendien bevat de binnenkant van het uittenue een taping. Hierin is de tekst: ‘’HEIMAT’’ verwerkt. Op de borst staan de logo’s van de club en Uhlsport. Onder het logo van de Duitse club staat de tekst: ‘’125 JAHRE – 1895-2020.’’ Sponsor Henkel versiert het midden van het tenue en op de achterkant van het shirt staan de initialen van de club: F95. Daaronder prijkt de naam van de stad. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen.

Zwart Fortuna Düsseldorf uitshirt 2019-2020

Het derde voetbalshirt van Fortuna Düsseldorf is overwegend zwart met een design van diagonale rode en witte golven aan de onderkant van het tenue. Dit design is geïnspireerd door de vlaggen van de supporters van Düsseldorf. De binnenkant van de ronde hals bevat verder een opvallende print. Dit betreft een print van de supporters in het stadion van de club. De binnenkant van de hals bevat ook een taping met daarin de tekst: ‘’’GEMEINSCHAFT – F95.’’ De logo’s van Uhlsport, de club en Venkel staan op dezelfde plek als op het uitshirt. Hetzelfde geldt voor de details op de achterkant van het tenue. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met een rode en witte band op het midden. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Düsseldorf tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Stöger, Kownacki, Ampomah, Ayhan, Karaman, Hennings en nog meer spelers.

Fortuna Düsseldorf voetbalshirts 2019-2020 kopen

De nieuwe Fortuna Düsseldorf tenues voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is € 80,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. In deze webshop kun je het Düsseldorf tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Fortuna Düsseldorf voetbalshirt in DEZE WEBSHOP! (inclusief officiële bedrukking)

of deze winkel!