11 augustus 2015

Flamengo uitshirt 2015-2016

Het nieuwe uitshirt van de Braziliaanse club Flamengo voor 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Braziliaanse club. In dit voetbalshirt speelt Flamengo de Brasileirao Serie A uitwedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Adidas is kledingsponsor van de Braziliaanse club en Guaravita is shirtsponsor van Flamengo CF. Het nieuwe uitshirt heeft een echte fashion uitstraling, maar kent ook klassieke elementen.

Flamengo uittenue 2015-2016

Het Flamengo uitshirt 2015-2016 heeft vrijwel hetzelfde template als het nieuwe uitshirt van Bayern München. Het shirt is namelijk overwegend wit en wordt gekenmerkt door de horizontale witte banen over het shirt. Verder bevat het shirt op het midden drie horizontale banen. Twee van deze banen hebben een verschillende tint rood en de andere baan is zwart. Deze kleuren zijn afkomstig van de clubkleuren van Flamengo. Over de mouwen van het voetbalshirt van de Braziliaanse club lopen drie rode Adidas trademark strepen en ook de onderkant van de mouwen bevatten een rode bies. De onderkant van het shirt is ook uitgerust met een rode band. De linker borst van het Flamengo voetbalshirt bevat het logo van de club met daarboven een gouden ster. Deze gouden ster verwijst naar de gewonnen Copa Libertadores (de Champions League van Zuid Amerika) in 1981. De andere borst bevat het logo van Adidas. Hoofdsponsor Guaravita versiert de achterkant van het voetbalshirt van de Braziliaanse club die haar thuiswedstrijden speelt in het Maracana Stadion in Rio de Janeiro. Ook staat de leus van de club op de achterkant van het voetbalshirt: ''Manta Sagrado''. Het nieuwe Flamengo thuistenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zowel zwarte als rode details. Check hieronder de foto's van de nieuwe Flamengo uitshirts, waarin sterren als Guerrero, Sheik, Para en Pablo Amero zullen schitteren gedurende 2015-2016. Eerder werd het nieuwe thuisshirt van de club al gelanceerd.

Het nieuwe Flamengo uitshirt 2015-2016 kan je vanaf nu in volwassen maten kopen in de Deze kan je vanaf nu de online shop van Adidas. 

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Flamengo -voetbalshirt -uit -2015-2016

Flamengo -uitshirt -2015-2016