18 januari 2016

Flamengo 3e shirt 2016

Het regent nieuwe 3e voetbalshirts deze maand. Vandaag is ook het nieuwe 3e shirt van de Braziliaanse club Flamengo officieel gelanceerd door Adidas en de club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Flamengo de uitwedstrijden in de Brasileirao Serie A gedurende 2016. Flamengo en Adidas hebben voor een speciaal design voor het nieuwe shirt gekozen.

Flamengo 3e tenue 2016

Het nieuwe alternatieve uitshirt van Flamengo voor 2016 haalt haar inspiratie uit de mascotte van de club: Urubu, de zwarte gier. Het nieuwe shirt van Flamengo is dan ook geheel zwart met oranje details. De oranje details van het shirt komen terug in de Adidas strepen over de schouders en mouwen en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Op het midden van het voetbalshirt staat shirtsponsor CAIXA en het logo van de hoofdsponsor komt ook terug op de rechter schouder. De linker borst bevat het logo van de club met daarboven een gouden ster. De gouden ster verwijst naar de gewonnen Copa Libertadores in 1981. Het logo van de Duitse kledingsponsor Adidas versiert de rechter borst. Adidas is sinds 2013 kledingsponsor van de Braziliaanse club en was dit eerder in de periode 1980-1992. Caixa is overigens ook sinds 2013 de hoofdsponsor van de club. Verder bevat het shirt een ronde hals. Het nieuwe Flamengo tenue wordt gecompleteerd door een flitsend broekje. Deze is aan de bovenkant zwart en loopt naar de onderkant door middel van flitsende strepen over in het rood. De zijkanten van het short zijn uitgerust met witte strepen van Adidas. Ook de logo's van de club en Adidas staan op de shorts. Het design van het short is gebaseerd op het landschap waar de zwart gier leeft. Het nieuwe Flamengo tenue wordt bovendien gecompleteerd door rode kousen. Check hieronder de foto's van het nieuwe Flamengo voetbalshirt voor 2016, waarin sterren als Guerrero, Shaik en Arao schitteren dit seizoen.

Flamengo voetbalshirt kopen

Het nieuwe Flamengo voetbalshirt kan je vanaf medio maart 2016 kopen. Check in het overzicht hiernaast de voetbalshirts van de Braziliaanse club die momenteel beschikbaar zijn of check andere Zuid Amerikaanse voetbalshirts bij Subside Sports. Inclusief bedrukking!

Flamengo -3e -voetbalshirt
Flamengo -3-e -voetbalshirt -2016