22 juni 2018

Fiorentina voetbalshirts 2018-2019

Fiorentina en Le Coq Sportif hebben vandaag alle nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 gelanceerd. Ook dit jaar heeft de club maar liefst vijf voetbalshirts! Dit betreffen één thuisshirt en vier verschillende uitshirts. De uitshirts hebben allemaal hetzelfde template, maar dan in een andere kleur. Deze vier kleuren zijn geïnspireerd door de vier districten van de stad Florence. Fiorentina eindigde vorig seizoen op een achtste plek in de Italiaanse competitie, waardoor het dit seizoen weer actief is op het hoogste niveau van Italië. In de nieuwe shirts speelt de club dan ook de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2018-2019. Check hieronder alle details van de vijf nieuwe tenues van de club van trainer Stefano Pioli.

Fiorentina thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Fiorentina thuisshirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door verschillende voetbalshirts uit de historie van de club. Het shirt bevat dan ook gouden accenten. Deze gouden details komen terug in twee lijnen aan de achterkant van de klassieke polo kraag. Tussen deze twee lijnen staat op de achterkant van het shirt een speciale tekst: ''4 Quartieri, 1 Cuore Viola.'' Dit betekent ''Vier wijken, één paars hart.'' Dit verwijst natuurlijk naar de vier wijken van de stad Florence, waarvan de kleuren terug komen in alle nieuwe uitshirts. De linker borst van het shirt bevat het embleem van de club met een gouden omranding en de andere borst is uitgerust met het blauw/wit/rode logo van Le Coq Sportif. Het van origine Franse sportmerk verzorgt sinds 2015 de tenues van de club. Aan de onderkant van de achterkant van het tenue staat nog een extra detail. Hier prijkt namelijk een deel van de ''Salluto a la Voce.'' Dit is een ceremonie die vroeger voorafging aan sportwedstrijden in Florence. In het shirt zijn ook de schilden van de vier wijken van de stad verwerkt. Dit jaar wordt het thuistenue compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Ook in de jaren '70 had de club uit Florence zwarte voetbalbroekjes. De kousen van het tenue zijn paars.

Fiorentina uitshirts 2018-2019

Fiorentina heeft dit seizoen vier verschillende uitshirts. De kleuren van deze uitshirts zijn geïnspireerd door de kleuren van de vier historische districten van Florence. Fiorentina en Le Coq Sporfif hebben het shirt in het blauw, wit, groen en rood gelanceerd. Deze shirts hebben allemaal hetzelfde template en bevatten aan de zijkanten een strip in de clubkleur van Fiorentina: paars. Alle uitshirts van Fiorentina hebben een ronde hals. De achterkant van de hals van elk shirt bevat het wapen en de naam van het stadsdeel: het centrum, Oltrarno, San Marco en Santa Croce. De logo's van de Coq Sportif en de club staan op dezelfde plek en de uittenues worden compleet gemaakt door een voetbalbroekje en kousen in dezelfde kleur.

De nieuwe Fiorentina voetbalshirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Chiesa, Milenkovic, Simeone, Badelj, Dabo en andere sterspelers.

Fiorentina voetbalshirt bestellen

Het is vanaf medio juli mogelijk de voetbalshirts van Fiorentina te kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de shirts voor 2018-2019 is € 844,95 voor volwassenen. In deze shops kan je het nieuwe shirt van Fiorentina ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Of laat je Fiorentina shirt bedrukken met de officiële Serie A badges. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Fiorentina voetbalshirt vanaf nu in DEZE WEBSHOP!

of in DEZE SHOP!